Pärnu rannas päevitanud naist tabas rõve üllatus: tundsin, et seljale langeb vedelik... (5)

Elu24
Copy
Päevitajad Stroomi rannas. Pilt on illustreeriv.
Päevitajad Stroomi rannas. Pilt on illustreeriv. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Möödunud laupäeval Pärnu naisterannas päikest võtnud naine kirjutas Facebookis, et sai ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui keegi ootamatult ta seljale ejakuleeris.

Naine kirjutas Facebooki grupis Märgatud24 Pärnus, et päevitas laupäeval, 13. juulil sõbrannaga naisterannas küngaste vahel, kui ühel hetkel tundis, et ta seljale langeb vedelik. «Seejärel vaatasin ja nägin, et meesterahvas onaneeris mu peale,» kirjutas kõhuli päevitanud naine.

Naise sõnul pistis võõras mees kohe peale juhtunut jooksu. Mehe nägu naine ei näinud, kuna seda kattis oranžikas pruun froteerätik. «Julgen siiski väita, et tegemist on europiidse vene keelt kõneleva meesterahvaga,» kirjutas naine.

Naise sõnul tuli nende juurde natuke aega hiljem vene mees, kes rääkis, et nägi kedagi naiste juures onaneerimas. Kuna kedagi teist läheduses polnud, kahtlustas naine, et tegemist oligi selle sama mehega. «Mul on tunne, et ka eelmistel aastatel olen ma teda seal liputamas näinud,» arvas naine.

Ebameeldiva üllatuse osaliseks saanud naine kardab, et mees võib edaspidi ette võtta midagi palju hullemat. «Kui pahaaimamatu naine kõhuli paljalt päikest võtab, siis on teda äärmiselt lihtne vägistada. Olen tänulik, et minuga niigi hästi läks,» kirjutas naine, kellele jättis sündmus «trauma hinge».

Pärnu naisterand.
Pärnu naisterand. Foto: Mailiis Ollino/Postimees

Pärnu politseijaoskonna piirkonnavanem Karin Uibo ütles Elu24-le, et on naisterannas juhtunust teadlik. «Taoliste juhtumite puhul on äärmiselt oluline koheselt helistada hädaabinumbril 112, et politsei saaks võimalikult kiiresti reageerida. Nii kasvab võimalus, et teo toime pannud isik ka tabatakse,» ütles Uibo. Naise avaldus on politseis registreeritud.

Tänavu mais kirjutas Pärnu Postimees, et naisterannas tegutseb mees, kes onaneerib naiste nähes. Ka tol korral teavitati politseid, aga süüdlane jäi tabamata.

Meestel pole keelatud naisterannas viibida

Pärnu naisteranna ajalugu ulatub 19. sajandi 30.–40. aastatesse, kui randa ehitati esimesed supelsillad, vahendab Pärnu Postimees. Tänu supelsildadele, mis olid meestele ja naistele eraldi, tekkis naisterand ja esialgu meestele mõeldud eraldi plaaž, mis hiljem kadus.

Kui praegu seisavad naisteranna piiril kolmekeelsed tahvlid, mis teatavad, kuhu hakkab jalutaja jõudma, siis sajand tagasi polnud meestel üldse luba naisterannas olla.

Kaheksa aastat tagasi leidis õiguskantsler Indrek Teder, et Pärnu naisteplaaž pole kooskõlas põhiseaduse paragrahvidega, mis käsitlevad liikumisvabadust ja soolist võrdõiguslikkust. Praegu on plaažil viibimine lubatud kõigile.

Meesteranda Pärnus pole, kuid väljakujunenud tava kohaselt käivad mehed alasti päevitamas naisterannast muulide poole jääval alal.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles