Treiler: Christopher Nolani «Teneti» staar kehastab uues filmis lesbisuhtes Virginia Woolfi

Spekter
Copy
Elizabeth Debicki väisamas InStyle Max Mara Women In Film Celebration sündmust Los Angeleses Chateau Marmontis
Elizabeth Debicki väisamas InStyle Max Mara Women In Film Celebration sündmust Los Angeleses Chateau Marmontis Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Hetkel Tallinnas Laagna teel filmitava Christopher Nolani filmi «Tenet» naistäht on 28-aastane austraalia näitlejanna Elizabeth Debicki (Steve McQueeni «Lesed»). 

Kui Tallinna juba väisanud John David Washingtonist ja Robert Pattinsonist on juba juttu olnud küll, siis temast veel mitte, kuna pole justkui veel põhjust olnud. Näitlejanna pole end sellegipoolest sugugi mitte kuskil Eestimaa metsades peitnud, vaid on agaralt promomas oma viimast filmi «Vita ja Virginia». Tõesieluline draamafilm, mis keskendub traagilise elusaatusega modernistliku kirjanduse ikooni Virginia Woolfi ja seltskonnatähest autori Vita Sackville-Westi (Gemma Arterton) armusuhtele 1920ndate Londonis, debüteeris filmifestivalidel juba mullu sügisel, ent jõuab nüüd USA ja ka mõne Euroopa riigi kinolevisse.

Elizabeth Debicki ja Gemma Arterton filmis «Vita ja Virginia»
Elizabeth Debicki ja Gemma Arterton filmis «Vita ja Virginia» Foto: IMDB
Elizabeth Debicki filmis «Vita ja Virginia»
Elizabeth Debicki filmis «Vita ja Virginia» Foto: IMDB
Elizabeth Debicki ja Gemma Arterton filmis «Vita ja Virginia»
Elizabeth Debicki ja Gemma Arterton filmis «Vita ja Virginia» Foto: IMDB

Debicki on sündinud Prantsusmaal, kuid viieaastaselt kolis ta oma vanematega Austraaliasse. Tema mõlemad vanemad olid tantsijad ning seetõttu hakkas talle juba varajases nooruses ballett huvi pakkuma. Esialgu õppiski Debicki tantsimist, kuid siis otsustas hoopis näitlemise kasuks. Ta on lisaks läinud sügisel kinodes jooksnud «Leskedele» mänginud hittfilmides «Suur Gatsby», «Everest» ja «Galaktika valvurid Vol. 2» (mille 2021. aasta järjes ta samuti üles astub).

Vaata filmi «Vita ja Virginia» treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles