Galerii: metsik hulk rahvast tuli kuulama Eesti lauljate hingematvaid filmimuusika laule

Elu24
Copy

Täna kell 18 toimus Tallinna lauluväljakul Filmimuusika Suurkontsert, kus Eesti armastatud laulutähed esitavad laule tuntud filmidest. 

Filmimuusika Suurkontsert on osa kultuuriprogrammist «Lasnamäe filmisuvi», mis toimub Tallinna linna, filmikompanii Funfare Films Limited ja nende siinse esindaja OÜ Allfilm  koostöös. See koosneb reast kultuuriüritustest, mis toimuvad samaaegselt Hollywoodi režissööri Christopher Nolani uue filmi «Tenet» võtetega.

Üle-eestilise Noorte Sümfooniaorkestri saatel esitavad filmiklassika hitte Uku Suviste, Koit Toome, Ott Lepland ja Liisi Koikson. Kuulda sai tuntud viise filmidest «Kolm musketäri», «Kariibi mere piraadid», «Robin Hood», erinevatest Bondi-filmidest, «Oota sa», «Don Juan Tallinnas» ja paljud teised.

Kontserdil üles astuva laulja Uku Suviste sõnul on filmimuusika alati eriline. «Filmimuusika teeb eriliseks see, et lisaks laulude esitusele on vaatajate-kuulajate mälus ka olustik, keskkond ja vanemate filmide puhul ka tundelised mälestused,» ütles Suviste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles