Internetti tekkis pilt, mis viitab, et miljonär Jeffrey Epstein viis prints Andrew kokku 17-aastase tüdrukuga? (3)

Elu24
Copy
Prints Andrew 2019. aastal.
Prints Andrew 2019. aastal. Foto: Scanpix / ZUMAPRESS.com

USA politsei võttis 6. juulil kinni miljonäri Jeffrey Epsteini, keda süüdistatakse tüdrukute seksuaalses ärakasutamises ja kupeldamises. 

Nüüd on kohus ostustanud, et mõned Epsteini kohtuasjaga seotud dokumendid avalikustatakse. 

Sedapuhku avaldas briti väljaanne Mirror pildi prints Andrew'st, kuninganna Elizabeth II kolmandast lapsest ning 17-aastasest Virginiast.

Väljaanne kirjutab ka, et kohtudokumendid, mis täismahus avaldatakse kahe nädala pärast, võivad osutuda piinlikuks mitmetele prominentsetele tegelastele.

Kuninganna Elizabeth II poja Andrew'ga. 2019.
Kuninganna Elizabeth II poja Andrew'ga. 2019. Foto: Scanpix / EPA

Ameerika Ühendriikide apellatsioonikohus otsustas, et kohtudokumendid seoses Virginia Giuffre'ga tehakse avalikuks. Giuffre sõnul kasutas Epstein teda aastaid seksiorjana.

Kohus avaldas ka, et kõnealused dokumendid sisaldavad informatsiooni, mis võivad potentsiaalselt kahju teha mitmetele «prominentsetele USA poliitikutele, mainekatele ärimeestele, presidentitele, peaministritele ning teistele maailmaliidritele».

Jeffrey Epstein
Jeffrey Epstein Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Mirroris avaldatud foto on tehtud 2001. aastal, mil Epstein lennutas toona 17-aastase Virginia USA-st Londonisse, et ta kohtuks briti kuningliku pere liikmega.

VAATA PILTI SIIT!

2015. aastal tunnistas naine Florida kohtus, et Epstein sundis teda seksima prints Andrew'ga nii Londonis, New Yorgis kui ka Kariibi mere piirkonnas.

Prints Andrew (59) on seni järjekindlalt väitnud, et säärased süüdistused ei vasta tõele.

Kui Jeffrey Epstein seksuaalkuritegudes süüdi mõistetakse, võib ta saada umbes 45 aasta pikkuse vangistuse. Tegemist oleks esimese korraga, mil varem oma teenete eest kergelt pääsenud miljonär saab karmi karistuse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles