Ärimees Andres Peets teab, kus on maailma parim pitsa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Peets
Andres Peets Foto: Maksim Toome

Ööklubi Bonbon omanik ja edukas ärimees ja pereisa Andres Peets peab kogu perega veedetud aega kõige hinnalisemaks.


«Kindlasti läheme sel talvel kogu perega pikemale soojamaareisile, lõppev aasta on olnud väga pingeline ja hädasti oleks vaja päikesepatareisid laadida ning värskete mereandide dieeti pidada,» rääkis Andres veebiväljaandele Buduaar.

«Lisaks loodan kevade paiku leida ka aja, et elukaaslasega suusareisile sõita, nädal aega kusagil mägedes värske õhu käes sporti tehes tuleb alati kasuks,» leidis mees.

«Reisimine on minu suureks kireks, päris raske on seda kõige meeldejäävamat reisi valida, kuid üks suvine reis Itaalia pisikesele saarele nimega Panarea on tõesti erilise mälestuse jätnud,» muljetas mees ja lisas, et kustumatu mulje jätsid talle meeletult kaunid, lummavad vaated, kristallpuhas meri ja toredad inimesed ning just sellel saarel sai ta ka oma elu parima pitsaelamuse.

«Seevastu Kreekasse aga ma mitte kunagi minna ei taha ja ei lähe ka, see demokraatia hälliks kutsutud maa on Euroopa ühisväärtustele ja jätkusuutlikkusele tõsise põntsu pannud, lisaks ei meeldi mulle Kreekas pakutavad toidud - liiga rasvased ja vein on samuti lääge,» ei hoidnud mees end Kreeka kirumise osas tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles