Briti neiu bikiinid paistsid pärast suplust läbi ning seda eriti absurdsel põhjusel

Elu24
Copy
PrettyLittleThing bikiini, mis pärast suplust läbi paistsid.
PrettyLittleThing bikiini, mis pärast suplust läbi paistsid. Foto: Kuvatõmmis

Suurbritannias ostis 25-aastane Emily Charlton-Smith endale bikiinid, kuid avastas puhkusel õudusega, et basseinist väljudes paistavad need läbi, vahendab The Sun.

Kõnalused valged bikiinid on müügil PrettyLittleThing netipoes. Toote kirjeldusest loeb välja, et tegu on tõeliselt kuuma suvetšiki bikiiniga ja see on ideaalne basseinipidudeks. 

Emily tellis endale rõõmsalt valged bikiinid ning lendas Marabellale puhkusele. Seal avastas ta aga õudusega, et pärast suplust basseinis, paistid bikiinid totaalselt läbi! Nõnda olid Emily privaatsed kehaosad basseini ääres suvitajatele näha.

Juhtunust šokeeritud Emily pöördus Instagramis PrettyLittleThing esindajate poole ja nõudis oma raha tagasi. «Ma ostsin hiljuti sama musta bikiini ning armastan seda, tahtsin puhkuseks osta valge. Selga proovides kõik sobis, seega võtsin sildid küljest ja puha,» lisas Emily kurvalt.

Naine saatis PrettyLittleThing'ile ka pildid, millega tõests, et märjaks tehtult paistavad valged bikiinid läbi.

Sellele vaatamata teatas PrettyLittleThing, et ei saa ostetud bikiini eest raha tagasi kanda, kuna toodet on juba kantud. Selle asemel soovitati Emilyl saata bikiini firma taaskasutus programmi raames, mille kaudu ta järgmiselt ostult raha tagasi saab.

«Valgete bikiinidega võib nii juhtuda, kui need märjaks saavad,» kirjutas klienditeenindusre esindaja lisaks. 

Olukorrast ärritunud Emily küsis aga kinnitust: «teie müüdud bikiini (riideese, mis on disainitud vees kandmiseks), ei ole sobilik vees kandmiseks ja te müüte valget värvi bikiinisid teades, et need paistavad läbi?»

Mille peale vastas PrettyLittleThing esindaja, et enamikud nende bikiinid on sobilikud ainult basseini ääres poseerimiseks mitte ujumiseks. Väidetavalt soovitab PrettyLittleThing oma klientidel veenduda, kas toode on ikka sobilik ujumiseks, kuna paljud nende bikiinid on tõepoolest ainult poseerimiseks mõeldud. 

Antud bikiini kohta pole aga sedalaadi täpsustust netipoes tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles