Instagrammer hakkab fännidele uuesti vannivett müüma (1)

Elu24
Copy
Belle Delphine müüb uuesti oma vannivett.
Belle Delphine müüb uuesti oma vannivett. Foto: Instagram/Belle Delphine

Briti instagrammer Belle Delphine on otsustanud taaskord vannivett müüma hakata. Tema esimene ponnistus oli äärmiselt edukas ja müüs 50 topsi ära vaid kolme päevaga. 

19-aastane instagrammer, kes on paari kuuga meeletult populaarne, otsustas meeste seas oma edukust ära kasutada ja hakkas neile vannivett müüma. 50 topsi tema ihu katnud vannivesi sai otsa kolme päevaga. Iga topsi eest kasseeris naine 30 dollarit.

Kuigi Belle, kellel on Instagramis 4,2 miljonit jälgijat, ei ole esimest laadungit jõudnud veel kõikidele «klientidele» välja saata, siis otsustas naine eile, et paiskab müüki veel vett. Seekord mitte enam topsi sees, vaid suurem anumaga. «Piisavalt, et selle sisse saab uppuda,» nagu ta ise seda kutsub.

Pildil, millega naine vett müüb, istub ta platsikust läbipaistvas anumas, mis on pooleldi veega täidetud. Selle hind pole teada, aga ta on ka selle toote praeguseks läbimüünud.

Kuigi Belle müüb «janustele» klientidele tühipaljast vett ja on selles niivõrd edukas, et müüb lao vaid mõne päevaga tühjaks, siis on instagrammer see, kes räigelt kriitikat saab.

«Kas sul pole üldse eneseväärikust?» küsib üks.

Lisaks sellele kummutas 19-aastane Belle ka kuulujutte selles, et ta olla oma fännidel herpese andnud. Jutud suguhaigluse kohta hakkasid levima kohe pärast esimese laari vannivee äramüümist. Siis heideti naisele ette, et ta on 50 oma jälgijale herpese andnud. 

Aga naine lükkas need jutud ümber ja ütles, et see ei saa kuidagi võimalik olla, kuna ei olnud tolleks hetkeks pakke klientidele saatnudki. Ta tunnistas, et tõepoolest tekkis tal kunagi külma ilmaga huule peale ohatis, kuid seda ei ole viimased kaks-kolm aastat juhtunud. Lisaks ei ole see ka nakkav.

Ka libauudist levitanud Twitteri konto haldaja tunnistas, et uudis on vale ning neile teada olevalt Bellel herpest pole. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles