SUVINE SUHTE- JA SEKSIHOROSKOOP teatab, kes lööb kellelt partneri üle ja kes liigub intiimsuhtes alla- või ülesmäge

Copy
Paar. Pilt on illustreeriv
Paar. Pilt on illustreeriv Foto: Piotr Stryjewski / PantherMedia / Scanpix

Mida toob uus suvine nädal? Suur suvi on hoos ja see meelitab isegi halva ilmaga välja, kus võib nii mõnigi huvitav vastassoo esindaja silma jääda. Kas peaks kohe ligi astuma ja külge lööma? Või tuleks koostada plaan, et kõik kohe allamäge ei veereks? Suhte- ja seksihoroskoobi koostamisel on abiks Elu24 tähetark Rigoberto.

JÄÄR (21.III – 19.IV)

Oled oma sõiduvees, kuna elu pakub positiivseid ootamatusi ja seda eriti suhtevallas. Mida kirjum seltskond, seda enam on flirtimisvõimalusi. Sa ei ole kohapeal tammuja ja haarad härjal sarvist, kui selleks võimalus avaneb. Kuigi tegutsed avalikult, jääb midagi kindlasti ka saladuseks. See väike suvine saladus on täis suurt romantikat.

SÕNN (20.IV – 20.V)

Piilud kellegi teise suhtesse ja näed, et sa tahaksid midagi sarnast. Kui sa ei ole veel julgenud oma alalhoidlikkusest suhtekuristikku hüpata, siis nüüd on õige aeg see ära teha. Peaksid võtma motoks, et jänes šampust ei joo. Kui jäneseelu jääb seljataha, siis tõded, et see oli selle suve parim otsus, millega kaasneb palju tulikuuma seksi. 

KAKSIKUD (21.V – 20.VI)

Kuigi suvi on jahe, ei ole see jahutanud sinu sisemist kuumust. Oled nii ühele kui teisele silmailule silma peale pannud, kuid otsustav samm on lasknud end oodata. Sisetunne ütleb, et pead nüüd kohe ligi astuma, end tutvustama, sest hiljem võib olla hilja. Mõtled välja ka flirdilause, mis peaks uut kaaslast või kaaslasi jalust rabama.

VÄHK (21.VI – 22.VII)

Armastad raha rohkem kui partnerit ja see võib tekitada tülisid. Suhe võib võtta vabalangemise kursi. Kuigi jämedaid väljaütlemisi on palju, ei lähe te lõplikult tülli. Kui suudate raske aja üle elada ja taas koos edasi minna, muutub suhe sügavamaks ja elu paremaks. Suurtele kaklustele järgnevad kuumad ööd linade vahel. 

LÕVI (23.VII – 22.VIII)

Tahad, et su tutvusringis oleks aina rohkem kenasid vastassoost näolappe. Otsid välja oma parimad võrgutamisvahendid ja asud ründama, lüües nii mõneltki ta partneri üle ja tekitades suviseid suhtemõrasid. Elult tuleb võtta, mida võtta annab, ka seksi. Küll sügisel jõuab haavu lappida.

NEITSI (23.VIII – 22.IX)

Rulluisud või jalgratas? Mõlemad sobivad, kui tahad koos kallimaga midgi sportlikku ette võtta. Väike võistlemine ja üksteise kallal nokkimine süvendab kokkukuuluvust. Olete paar, kes ei tee sääsest elevanti, pigem näete elevandisuurusi probleeme sama pisikestena kui on sääsed. Mis puudutab reaalseid sääski, siis nende vasu on teil rohtu.

KAALUD (23.IX – 20.X)

Partner võib olla praegu julgem ja otsusekindlam kui sina ja see ajab sul juhtme kokku. Sa ei taha olla kaasaveetav, pigem tahad oma sõna sekka öelda. Kui oled tõeliselt vihane, siis võid sattuda armuavantüüri, millel on tagajärjed. See, mis saab edasi, sõltub nii sinu kui su partneri suhte tugevusest.

SKORPION (23.X – 21.XI)

Tahad suunduda tundmatusse kartmata, mis sind ees ootab. Uued inimesed ja uued väljakutsed panevad su südame kiiremini põksuma. Kui sinu enda kallimat ei ole silmapiiril, siis otsid varukallima, kes on peaaegu su tegeliku partneri koopia. Mis silmist see südamest, kuid ole valmis, et partner võib sulle samaga vastata.

AMBUR (22.XI – 21.XII)

Sulle aitab minevikust ja hapuks läinud suhetest kinnihoidmisest. Koged suurt kaotust, kuid kui oled paar pisarat poetanud, tabab sind arusaam, et oled vaba ja saad sammuda helgesse tulevikku. Ära pinguta, sest oled armujumalanna soosingus ning uus kuum suhe langeb nagu taevast sülle. Ole vaid õigel ajal õiges kohas. Selleks võta ette suvine reis paika, kus on palju vallalisi.

KALJUKITS (22.XII – 19.I)

Sa ei saa aru, kas sulle kõige tähtsam suhe on kuum või külm. Leiget sa kindlasti ei talu, sest see ei oleks siis enam armastus, vaid eksisteerimine. Võimalik, et oled isiklikus arengus seal, kus vana partneriga edasi minemine on raske. Ka voodielu on muutunud automaatseks. Siis tuleb koos arutada läbi, mida te tegelikult tahate ja üksteiselt ootate. 

VEEVALAJA (20.I – 18.II)

Üllatad kulinaarsete šedöövritega, mille tõttu võid saada hüüdnimeks Peakokk. Meenutad vana ütlust, et armastus käib kõhu kaudu, sest just toit tõi sinu juurde inimese, kellest võib saada sinu uus silmarõõm. Heale toidule lisaks natuke küünlavalgust ja mahedat muusikat ning algab midagi, mida oled varem näinud vaid filmides.

KALAD (19.II – 20.III)

Kallim tahab sinult midagi saada, kuid sinu silmis on see raha raiskamine. Säilita külma närvi ja ära allu tema provokatsioonidele. Eemalduge teineteisets mõneks ajaks ja laske vihatolmul kaduda. Pärast seda on teil lihtsam üksteisele poolele teele vastu tulla. Võite märgata, et see, mis varem oli tähtis, enam ei ole seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles