Räppar Genka käib eestlaste unenägudes õpetussõnu jagamas

Elu24
Copy
Genka ehk Henry Kõrvits.
Genka ehk Henry Kõrvits. Foto: Meelis Meilbaum

Unenäod on sageli reaalsuse peegeldus. Twitteris selgus, et mitmed eestlased on unemaailmas kohanud räpiguru Genkat, kes on lahkelt õpetussõnu jaganud.

Üks Twitteri kasutaja säutsus kolmapäeval, et Genka ehk Henry Kõrvits on viimase aasta jooksul sattunud tema unenägudesse vähemalt viiel korral.

«Aitäh sulle, Genka, kes sa oled viimase aasta jooksul vähemalt viis korda sattunud mu unenägudesse minu mentorina, rääkides elust, armastusest ning täna, KÕIGE tähtsamast, tuleohutusest,» kirjutas ta.

Seepeale võttis sõna räppar Mäx, kes koostöös Clicherikuga on andnud välja lood «Madalal» ja «2D tüdrukud». Ka tema unenägudes on Genka ennast ilmutanud. «Ta õpetas mind ükskord unes Tartu–Tallinn bussis mussi kirjutama, mis värk sellega on?» imestas Mäx kokkusattumuse üle.

Lõpuks võttis sõna ka unenäoguru isiklikult. «You're welcome («pole tänu väärt» – toim). Muul ajal pole aega. Une ajal hea rahulik puhuda,» vastas Genka.

Uni, milles tutvud või suhtled mõne kuulsusega, tähendab seda, et ilmsi seisab sul ees tõsine jutuajamine oma bossiga, mille tulemuseks võib olla kas ametikõrgendus või vallandamine, selgitatakse saidil unenagu.ee.

USA naisteajakiri Bustle pakub välja, et unenägudes kuulsustega kohtumine viitab kõrgetele eesmärkidele. See võib ka tähendada, et unistad suuremalt, kui ilmsi endale tunnistada julged.

Samuti mängib rolli see, mille poolest unes nähtud staar tuntud on ning kuidas see sinuga seostub. Näiteks räppar Mäxi jaoks on Genka ilmselt suur eeskuju, mistõttu innustas alateadvus teda sama rada järgima.

Kusjuures ka ETV noortesarjas «Miks mitte?!» kehastas Genka mentorit, keda räppariks saada ihkav peategelane aeg-ajalt ette kujutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles