Kuum kõlakas: 84-aastane Itaalia seksisümbol Sophia Loren naaseb poja filmis kinoekraanile

Spekter
Copy
Sophia Loren
Sophia Loren Foto: ROBIN UTRECHT / AFP / Scanpix

Legendaarsest seksisümbolist Itaalia näitlejanna Sophia Loren naaseb kuuldavasti peatselt uuesti kinoekraanile.

Variety vahendab, et 84-aastane Loren astub üles oma režissöörist poja Edoardo Ponti tuleva aasta märtsis esilinastuvas, Romain Gary romaanil põhinevas draamas «La vita davanti a sé» («Elu, mis veel ees»). Loren kehastab linaloos ratastooli aheldatud Madame Rosat, holokausti üle elanud naist, kes hakkab sõbrustama 12-aastase Senegali immigrandiga. Võtted olevat juba käimas ning siiani aktiivses vormis Loren tegevat kaasa 10-tunniseid võttepäevi nagu noorena.

«Kuigi ta on juba 84-aastane ja film nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt raske, soovib ta anda endast kõik, et sellest saaks sügav film. Tema energiat ja kirge, mida ta paneb igasse stseeni, on imeline vaadata,» kiidab lavastaja oma ema. 

Ka Loren on ajast aega oma poega kõvasti kiitnud ning peab oma pojast ka režissöörina lugu. Nii on Euroopa kino kuldajastu üks tuntumaid näitlejannasid kaasa löönud kahes oma poja filmis: aastal 2002 filmis «Võõraste vahel» ja 2014. aastal lühifilmis «Inimhääl».

«Ta tunneb mind nii hästi. Tunneb iga sentimeetrit mu näost, mu südamest ja mu hingest. Ta viib mind järgmisesse stseeni alles siis, kui on tabanud ära mu kõige sügavama tõe,» on Loren öelnud. 

Loren astus viimati kinoekraanile 2009. aasta muusikalis «Nine», kõrvuti Daniel Day-Lewise, Nicole Kidmani ja Penelope Cruziga.

Sophia Loren ja tema režissöörist poeg Edoardo Ponti Cannes'i filmifestivalil 2014
Sophia Loren ja tema režissöörist poeg Edoardo Ponti Cannes'i filmifestivalil 2014 Foto: ERIC GAILLARD / REUTERS / Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles