Woody Alleni romantiline ja humoorikas «Vihmane päev New Yorgis» võlub säravate noorte staaridega

Spekter
Copy
Timothée Chalamet ja Elle Fanning filmis «Vihmane päev New Yorgis».
Timothée Chalamet ja Elle Fanning filmis «Vihmane päev New Yorgis». Foto: IMDB

Komöödia «Vihmane päev New Yorgis» (A Rainy Day in New York) viib noore paarikese seiklema Manhattanile, kus nad seisavad silmitsi kehvapoolse ilma ning põnevate uute tuttavatega.

Romantiliste filmide meistri Woody Alleni jaoks on tegu 48. filmiga, kuid selle sünnilugu pole kuulsa režissööri jaoks kulgenud just valutult. Ehkki filmis teevad kaasa suured staarid nagu Jude Law, Elle Fanning, Timothée Chalamet ja koguni poptäht Selena Gomez, pisteti film läinud aastal Harvey Weinsteini ja #metoo liikumise tuules n-ö riiulisse – nimelt sisaldub selleski filmis motiiv, mis pahatihti kipub Alleni filmides esinema (nagu ta enda eraeluski) ehk keskealise mehe suhe verinoore tütarlapsega. Nii jäi 2018. aasta Alleni filmograafias tühjaks aastaks: tema 50-aastase karjääri jooksul on selliseid aastaid olnud kokku üksnes viis. 

Ometi on linalugu nüüd kinodesse jõudnud ning arvatavasti kogunud piisavalt tuntust, et teha oodatust ehk suuremgi kinokassa. Üks peaosatäitjatest, Timothée Chalamet, jõudis filmi hilinemise ajal elu ja asjade üle mõelda ning otsustas annetada kogu oma filmist saadud teenistuse erinevatele vähemuste ja naiste õigustega tegelevatele organisatsioonidele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet) on

Apollo Kinodes alates 11. oktoobrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles