Mees tellis Amazonist kalli sülearvuti, aga kohale toimetati hoopis midagi muud

Elu24
Copy
Amazoni pakk. Pilt on illustratiivne.
Amazoni pakk. Pilt on illustratiivne. Foto: Scanpix/PA Images

Adam Szymborski (41) tellis endale Amazoni internetipoest 890 eurot maksva sülearvuti. Tellimus, mis kohale toimetati, oli aga oodatust hoopis teistsugune, vahendab The Sun.

Szymborski ütles meediaväljaandele, et tema koju toimetati reedel kolm pakki. «Ühes oli vispel ja teises USB mälupulk,» täpsustas Amazoni klient, kes lisaks kahele kohale toimetatud tootele tellis ka 890 eurot maksva sülearvuti.

«Tegin kolmanda kasti lahti ning leidsin sealt seest plastiliini komplekti lastele ning tühja kasti veini,» lisas Szymborski, kes arvas esialgu, et sellise tellimuse oli esitanud tema naine. Aga peagi märkas Szymborski kastis ka ostukviitungit, millel oli kirjas tema tegelik tellimus.

«Kviitungil oli kirjas minu nimi ja minu tellitud ASOS sülearvuti,» täpsustas Szymborski, kes uuris pakki veel lähemalt ning märkas, et kolmanda kasti sulgemiseks oli kasutatud teistsugust teipi. 

Kolmapäeval esitatud tellimus pidi temani jõudma neljapäeval, kuid Szymborski ei olnud esialgsel tarne ajal kodus. Pakk jõudis temani alles reedel. Nõnda hakkas Amazonist sülearvuti tellinud Szymborsk koheselt kahtlustama, et keegi oli tema tellimuse sisu ära vahetanud. 

Amazoni esindaja kommenteeris olukorda järgmiselt: «me võtame seda olukorda väga tõsiselt ja oleme kliendiga juba ühendust võtnud.»

Praeguseks on Szymborski sülearvuti eest makstud raha tagasi saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles