52-aastane briti naine sai seksifestivalil südamerabanduse

Elu24
Copy
Paar voodis. Pilt on illustreeriv.
Paar voodis. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Euroopa kõige suurema seksifestivalil, mis toimus möödunud nädalavahetusel Suurbritannias, sai 52-aastane naine südamerabanduse. Naisterahva terviserike juhtus ajal, mil ta võttis osa festivalialal grupile ettenähtud tegevusest, vahendab Daily Mail

Möödunud nädalavahetusel toimunud Euroopa suurimast seksifestivalist võttis osa kuni 700 huvilist. Välifestivalil, kus paarid vahetavad omavahel nii naisi kui mehi, olid üles seatud orgiate ning erinevate seksiga seotud ettevõtmiste tegevusalad. 

Seksifestivalil toimus ka maadlus tarretises ning paljud teised täiskasvanutele mõeldud mängud. Lisaks kõigele pakuti festivalialal ka erinevaid fetiši demonstratsioone ning töötubasid.

Paaridele maksis tavapilet 280 eurot, luksuslikuma külastuse eest maksti kuni 460 eurot. Üksikud naised, kes seksilaagrist osa võtsid, pidid tasuma kõigest 80, ning üksikud mehed 160 eurot.

Üks seksifestivali külastanud 52-aastane naisterahvas sattus aga liigselt hoogu ning tegi endale grupiga toimuva sessiooni ajal liiga. Naine sai südamerabanduse ning viidi helikopteriga haiglasse.

Seksilaager, mis toimub Worcestershires, Suurbritannias.
Seksilaager, mis toimub Worcestershires, Suurbritannias. Foto: Tristan Potter / SWNS / Tristan Potter / SWNS

Korraldaja sõnul andis kohapeal olnud kiirabi orgia ajal südamerabanduse saanud naisele koheselt esmaabi. «Juhtum põhjustas seksifestivali külastajatele väikse ehmatuse, kuid ei läinud kaua, kuni mängud ja lõbu jätkus,» kinnitas korraldaja.

Naisega on praeguseks kõik korras ning ta saab haiglast välja hiljemalt esmaspäeva õhtuks. «Festivalikülastajate seas liiguvad mõned naljad, et naine läks seksilaagri pööraste tegevustega liiale,» lisas korraldaja lõpetuseks.

Südamerabandus ei ole esimene ootamatu juhtum, mis selle aasta seksifestivalil meediale silma on jäänud. Nimelt selgus esimesel festivalipäeval, et selle leiab aset kõigest 180 meetri kaugusel lastelaagerist.

Seksilaager olevat lastele lausa nii lähedal, et sealsed tegevused ning sellest tulenevad hääled, olid lastele kuulda.

«See ei ole veetlev,» kommenteerib seksifestivali läheduses elav naisterahvas. «Nad ei ole noored inimesed, nad on suurte kõhtudega keskealised,» sõnab ta murelikult ja lisab, et ta kohe kindlasti ei soovi teada, mis festivalialal täpselt toimus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles