Kinofänni spikker: Mitu karjet, tagurpidimusi ja kostüümi? Statistiline kokkuvõte Ämblikmehe kinosaagast annab vastused

Spekter
Copy
Tom Holland ja Jake Gyllenhaal filmis «Ämblikmees: Kodust kaugel»
Tom Holland ja Jake Gyllenhaal filmis «Ämblikmees: Kodust kaugel» Foto: Capital Pictures / Scanpix

«Ämblikmees: Kodust kaugel» on kinodesse jõudnud ning vallutanud igasuguse vaidluseta Eesti kinopubliku südamed, vaatamata isegi laulu- ja tantsupeo juubelipidustustele (mida filmiti ETV jaoks muuhulgas üle väljaku ulatuva ämblik-kaameraga!). Kel kinoelamus alles ees ootab, siis tasub end kurssi viia Marveli puna-sinise superkangelase filmilooga, mis pikk ja kuulsusrikas. IMDB originaalvideos «By The Numbers» on tehtud ära tänuväärne töö, mis varustab kinofänne põnevate statistiliste teadmistega, mida siit juba iseseisvalt täiendama saab hakata. 

Sony ja Marvel said valmis treileri tuleva suve hittfilmile «Ämblikmees: Kodust kaugel» (Spider-Man: Far From Home). Tegu on järjega 2017. aasta publikumenukile «Ämblikmees: Kojutulek».

Seiklus keskendub Ämblikmehe ehk Peter Parkeri tegemistele, mis on Marveli universumis asetatud ajateljel kuskile «Tasujad: Igaviku sõda» ja «Tasujad: Lõppmäng» tegevustiku järele. Filmis läheb Peter (Tom Holland) klassikaaslastega reisile ning loosse siseneb uue tegelasena Mysterio (Jake Gyllenhaal). Peteril ei õnnestu siiski mõneks nädalaks superkangelase tööd kõrvale jätta, kui ta nõustub vastumeelselt aitama Nick Furyt, et lahendada kogu kontinenti laastanud elementaalolendite rünnakute mõistatus.

Apollo Kinodes alates 5. juulist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles