Manhattani vabariikliku partei esinaine ei ole nõus seksikusest loobuma, et teda tõsiselt võetaks

Elu24
Copy
Manhattani vabariikliku partei esinaine Andrea Catsimatidis.
Manhattani vabariikliku partei esinaine Andrea Catsimatidis. Foto: Erakogu

Andrea Catsimatidis on miljardäri tütar, ärinaine, newyorklane ja Manhattani vabariikliku partei esinaine. Saame temaga lähemalt tuttavaks!

Andrea isa on New Yorgi poeketi Gristedes juht ja ühekordne linnapea kandidaat John Catsimatidis. Nüüd on noor naine leidnud aktiivse rolli kohalikus poliitikas, vahendab New York Post.

«See on minu teene riigile, oma olemuselt olen ma patrioot. Miski ei tähenda mulle rohkem kui Ameerika Ühendriigid,» põhjendas 29-aastane sekspomm, miks ta Manhattani vabariiklikku parteid juhib.

Andrea Catsimatidis on tõeline USA patrioot.
Andrea Catsimatidis on tõeline USA patrioot. Foto: Erakogu

Töö on raske, kuna vabariiklased on New Yorgis alati kindel kaotajapartei: kohalikud eelistavad demokraate. Andrea oma töö eest palka ei saa ning suur osa vaevast kulub selle peale, et veenda vabariiklasi osalema valimistel, mida nad nagunii ei võida. Veelgi raskem on partei töö jaoks raha koguda.

Kohati võivad asjad minna ka ohtlikuks: mullu oktoobris rüüstasid Manhattani vabariikliku partei peakorterit vasakäärmuslikud «antifašistid» (antifa).

«Ma tundsin, et see ohustas mu turvalisust,» ütles Andrea ja lisas: «Nad jätsid kirja, kus ütlesid, et nad ei jää tsiviliseerituks.»

Samuti ei julgeks Andrea New Yorgis kanda president Trumpi kuulsat punast nokkmütsi, millel on kirjas loosung «Make America great again» ehk «Muudame USA jälle suurepäraseks». «Ma kardaksin oma turvalisuse pärast,» põhjendas naine.

Andrea Catsimatidisel on Instagramis ligi 45 000 fänni.
Andrea Catsimatidisel on Instagramis ligi 45 000 fänni. Foto: Erakogu

Sellegipoolest on Andreal ka hulk fänne: Instagramis pea 45 000 jälgijat. Loomulikult pole välistatud, et neile pakuvad suuremat pinget naise bikiinipildid kui poliitilised vaated.

«Ma armastan Mýkonost. See on parim koht, kus suvel olla,» kiitis Andrea Kreeka puhkusesaart. «Kui pean lähedal puhkama, siis mulle meeldib Miamis käia, see on mu teine lemmikpaik. Seal on New Yorgi kvaliteediga toit, aga parem ilm ja paremad maksud.»

Andreal on veel lemmikkohti: Dubai, Bahama saared, Como järv Itaalias.

Andrea koos miljardärist isa John Catsimatidisega.
Andrea koos miljardärist isa John Catsimatidisega. Foto: Erakogu

Andrea jõukas pere on talle andnud ka ligipääsu Manhattani koorekihile, sealhulgas president Donald Trumpile. Just Trumpi soovitusel korraldas Andrea isa tütrele ja tema mehele, advokaat Christopher Nixon Coxile 2011. aastal «unistuste pulmad». Kohale tuli 700 inimest, nende seas ka Hillary Clinton.

Kuigi Andrea lahutas mehest 2014. aastal, on nad endiselt head sõbrad. «Ta on mu parim sõber ja usaldusväärne nõuandja, ma olen väga õnnelik, et ta mu elus on,» ütles naine. Christopher Nixon Cox on endise USA presidendi Richard Nixoni lapselaps.

Praegu on Andrea vallaline, ent ei fänna Tinderit ega muid kohtinguäppe. «Inimesed, kellega nendes äppides kohtud... see pole lihtsalt minu jaoks,» ütles naine.

Andrea ei kavatse karjääri nimel oma naiselikkusest loobuda.
Andrea ei kavatse karjääri nimel oma naiselikkusest loobuda. Foto: Erakogu

Riigiametisse Andrea siiski ei kipu, pigem tahab rohkem panustada pereäridesse. Kuigi Andrea on öelnud, et ei saa kõiki president Trumpi mõttevälgatusi õigustada, toetab ta teda 2020. aasta presidendivalimistel 100-protsendiliselt.

«Ma olen temaga mitu korda kohtunud ja ta on mu vastu alati kena olnud,» selgitas Andrea. Naine usub, et tänu Trumpile on ameeriklastel «rohkem raha taskus».

Instagramis võib Andrea bikiinipiltide vahelt leida ka poliitilisi sõnumeid. Detsembris pani ta üles video, kus ehitab liivakuhja ning pani juurde provokatiivse allkirja: «Ma ehitan ise müüri.» Teadupärast on president Trump kuulus lubaduse poolest, et ehitab USA ja Mehhiko vahele müüri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m just going to go build the wall myself... ?

A post shared by Andrea Catsimatidis (@ajcats) on

Andreal pole midagi selle vastu, kui partei edukaks juhtimiseks on vaja bikiine ja ilusat keha. «Selline ma inimesena juba olen. Ma olen enda osas väga enesekindel ja inimesed pööravad sellele tähelepanu,» ütles sekspomm.

«Paljud feministid riietuvad nagu mehed ning proovivad käituda nagu mehed, et neid saadaks edu. Minu jaoks tähendab feminism seda, et võtad omaks selle, kes sa oled,» rääkis Andrea.

Andrea Catsimatidis on ihu ja hingega newyorklane.
Andrea Catsimatidis on ihu ja hingega newyorklane. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles