Kui su koeral oleks Tinder, siis mis oleks ta profiilipilt?

Elu24
Copy
Kuldne retriiver
Kuldne retriiver Foto: SCANPIX

Tinder on kohtinguportaal, kus mehed ja naised saavad potentsiaalseid kallimaid paremale ja vasakule viibates valida, kellega nad tahaksid suhet luua. Kui inimesed on enda jaoks välja mõelnud, missugust pilti nad vastassoo ligimeelitamiseks kasutavad, siis oleks huvitav teada, kuidas lahendavad selle koerad.

Raadio MyHits küsitas huvitava ja nunnu küsimuse - kui su koeral oleks Tinder, siis mis oleks ta profiilipilt?

Selle järel paluti inimestel postitada kommentaariumisse parimad pildid oma koertest. 

Üleskutset võtsid vastu sajad eestlased, kes hakkasid oma lemmikutest pilte saatma. Koeratõugusid oli igasuguseid. Alates dobermannidest ja mopsidest kuni erinevate krantsideni välja. Koerakesi oli nii suuri kui väikeseid, noori kui vanu, pika - kui lühikarvalisi.

Need, aga kellel oma koer puudus, ei lasknud sellele väikesel pisiasjal end segada. Üks naisterahvas jagas pilti oma kassist, öeldes, et see on peaaegu koer.

«Pole koera, kuid see kiisu täidab kõik koera kriteeriumid. Miks? - Sest ta närib kingi, nii et varbad paistavad välja. Hammustab nii kõvasti, et veri on väljas. Ründab sind täiesti ootamatult. Pureb kui vaja. Ja kui midagi on pesurestilt kadunud, tuleb temalt küsida või siis voodi alla vaadata. Ühesõnaga, meil on kuri kass ja siin valvab tema,» kirjeldas naine oma vahvat lemmikut.

Vaata Tinderi koerakesi MyHits Facebooki lehelt. Kelle sina paremale viipaksid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles