Uue aasta algul näitab TV3 eeter tõelist friigi-show'd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel nädalal näeb TV3 eetris tõelist friikshowd
Järgmisel nädalal näeb TV3 eetris tõelist friikshowd Foto: Postimees.ee fotomontaaž

Esimeses uue aasta saates «Õhtusöök viiele» kohtub ühise laua taga eriti skandaalne seltskond - staarmeikar Margret Järv, ühes isikus staarfotograaf Tipp aka Meelis Tomson ja staarreporter Täpp aka Mari-Leen Albers, staarmetroseksuaal Vaido Neigaus, Strippar-Marco ning staar-performance'i-artist Pille Neeve aka Tissi-Pille.

Kummalisel kombel on staarviisik just Elu24 veergudelt tuntuks saanud ning sellega ka auväärsed staar-eesliited oma nimede ette igaveseks kinnistanud.

Staaride vastuolulised isikud on põhjustanud mitmeid konflikte ning kuuldavasti on saatesalvestuselt juba tänaseks nii mõnedki skandaalid õhku paiskunud.

Kas staarmeikar Margret Järv pakub mõnele oma külalistest ka meigialaseid näpunäiteid? Kas Strippar-Marco supikausi ääres ka riided seljast heidab, selgub juba uue aasta algul.

Tipp ja Täpp astuvad igaljuhul saates üles kui üks isik. Võib vaid spekuleerida, kumb neist rohkem noa- ja kumb kahvliinimene on.

Päris kindlasti on Tipp ja Täpp ühed tuntud ürituste külastajad, kes tasuta toidu pärast end kas või läbi tule ja vee kohale veavad.

Kuidas lepivad kõrgseltskonna gurmaanid kodutoitudega, mida tavapärasest kaks korda väiksemates koguses serveeritakse, selgubki friigi-show's 2. jaanuaril TV3 eetris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles