Britid on pettunud, Harry ja Meghan ei näita lapse ristimist

Inna-Katrin Hein
Copy
Archie Harrison Mountbatten-Windsor, prints Harry ja Meghan Markle'i poeg.
Archie Harrison Mountbatten-Windsor, prints Harry ja Meghan Markle'i poeg. Foto: SIPA/Scanpix

Briti prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani poja Archie Harrison Mountbatten-Windsori ristimine toimub 6. juulil, kuid see ei ole avalik sündmus, vaid perekeskne.

Briti väljaannete teatel leiab Harry ja Meghani kahekuuse lapse ristimistseremoonia aset Windsori lossi erakaeblis, kuhu on juurdepääs vaid pereliikmetel, mitte meedial.

Kuninglikud fännid ja kuningliku pere asjatundjad arvasid varem, et Archie Harrisoni ristimine toimub Windsori lossi St. George’i kabelis, kus Harry ja Meghan 19. mail 2018 laulatati.

Värskelt abiellunud prints Harry ja hertsoginna Meghan
Värskelt abiellunud prints Harry ja hertsoginna Meghan Foto: PA images/Scanpix

Seal ristiti ka 15. septembril 1984 sündinud prints Harry.

Väljaande Hallo andmetel on Archie rsitimisel kohal 25 inimest. Nende seas on vanavanemad, prints Charles ja hertsoginna Camilla, prints William ja Cambridge’i hertsoginna Catherine ning Meghani ema Doria Ragland.

Kuninganna Elizabeth II ei osale ristmisel, kuna tal on siis kokkusaamine.

Elizabeth II ei olnud ka prints Williami ja hertsoginna Catherine’i kolmanda lapse, prints Louis ristimisel möödunud aasta suvel.  

Arvatakse, et Archie Harrisoni ristiemadeks võivad olla Meghani sõbrannad, tennisestaar Serena Williams ja stilist Jessica Mulroney. Ristiisadeks aga Harry sõbrad Mark Dyer ja Markus Anderson.

Oletatakse, et Archiele pannakse ristimiseks selga kuningakoja traditsiooniline ristimiskleit, mis on koopia 174 aastat vanast kleidist, mille kuninganna Victoria lasi teha oma esimese lapse ristimiseks.

Algne ristimiskleit on kulunud ja see hakkas katki minema, selle tõttu lasti 2004 teha koopia.

Kui prints Williami ja hertsoginna Catherine’i lapsed said kõik tiitlid, siis Archie Harrisonil tiitlit ei ole.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan tutvustamas 8. mail oma poega Archie Harrison Mountbatten-Windsorit Foto: PA images/Scanpix

Nii William kui Catherine’i lasid end koos lastega enne ja pärast ristimistseremooniat pildistada, kuid Harry ja Meghan seda ei tee.

Harry ja Meghani esindaja teatel avaldavad nad pärast poja ristimist ühe foto temast sotsiaalmeedias.

Britid on üsna pahased, et Harry ja Megahn oma last ja lapse ristimist varjavad.

Nad sattusid kriitika alla ka selle tõttu, et nende kodu, Frogmore Cottage'i remont läks maksma 2,4 miljonit naela (2,7 miljonit eurot), mis kõik tuli maksumaksjate taskust.

«Nad tahavad elada varjus, kuid nad on avaliku elu tegelased ja kaua nad nii teha ei saa. Rahvas tahab Archiet näha,» teatas kuningliku pere ekspert Penny Juror.

Telesaatejuht Piers Moirgan põrutas, et Archie Harrisoni ristimine peaks olema avalik või maksku Harry ja Meghan 2,4 miljonit naela tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles