Rüütellikkus on surnud: Marta Laan sai ilusa pildi peale eriti labase pakkumise (2)

Elu24
Copy
Marta Laan.
Marta Laan. Foto: Erlend Štaub

Väidetavalt hiljaaegu mehest lahku läinud näitleja Marta Laan sai Instagramis kentsaka pakkumise.

Kuigi Eesti staarid enamasti jälitajate ja hullunud fännidega kokku puutuma ei pea, tuleb neilgi aeg-ajalt ette ebameeldivaid situatsioone, kus austajad üle hea maitse piiri astuvad. Teab ilmselt igaüks omast käest, et internetis liigub ringi igasugu veidrikke: mõnel neist «omapärasemad» soovid kui teistel.

Kaunis näitleja Marta Laan tähistas mai lõpus 34-aastaseks saamist ning postitas tähtsa päeva puhul Instagrami ka veetleva pildi. Kui enamjaolt sai Laan sõpradelt ja fännidelt toredaid sünnipäevasoove, siis ühe Lääne-Eestist pärit noormehe jaoks oli pilt sedavõrd veetlev, et ta nägi võimalust lähenemiskatseks.

Nagu teada, jääb ajaga džentelmene aina vähemaks, nii et «austaja» ei kulutanud üleliia energiat viisakalt jutulõnga üles võtmiseks, vaid lajatas otse: «Anna sex» ja lisas kohe otsa hinnapakkumise: 200 eurot.

Ilmselt ei tule kellelegi üllatusena, et Laan jättis noormehe otsekohesele seksipakkumisele vastamata.

Lääne-Eesti noormees pakkus Marta Laanele Instagramis seksi eest raha.
Lääne-Eesti noormees pakkus Marta Laanele Instagramis seksi eest raha. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Eesti näitlejate liidu kodulehelt selgub, et töölepingu alusel töötava teatrinäitleja lähtetasu on 934 eurot kuus ja erialase kõrgharidusega 1150 eurot kuus.

Näitlejate liitu kuuluv Laan töötab 2010. aastast Eesti Draamateatris ning lõpetas samal aastal ka EMTA lavakunstikooli, nii et vähemalt 1150-eurose brutopalgaga tal ilmselt rahast hädalist puudust ei tule. Ei tasu muidugi eeldada, et Laan labase pakkumisega kaasa oleks läinud ka juhul, kui summa suurem oleks olnud.

Mai lõpus levis meedias info, et Laan on läinud lahku elukaaslasest Valter Soosalust. Kumbki asjaosalistest ei soostunud teemat kommenteerima.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles