Galerii: metsik Hard Rock Laager tõi kohale pöörased rokijumalad ja nende alandlikud jüngrid

Elu24
Copy

Eesti raskemuusikasõprade aasta suursündmus toob publikuni traditsiooniliselt kahel päeval ja kahel laval kokku 22 artisti, neist pea pooled välisriikidest.

28. juunist 29. juunini Vana-Vigalas toimuv Hard Rock Laager toob publikuni kahel laval kokku 22 artisti, neist pea pooled välisriikidest.

Hard Rock Laagri peakorraldaja Kaido Haavandi sõnul on sel aastal peaesinejateks kaks kauaoodatud kanget ning sellega võib ainult rahul olla. 

«Nii Carcass kui Dark Funeral on omas vallas ülikõvad nimed ja Eesti poolelt on meil laval tegijate paraad: Metsatöll, Metro Luminal ning J.M.K.E. ei vaja tutvustamist; Pedigree ja Goresoerd on pidurdamatud tööloomad ning omas liinis on tugevaimad tegijad Zahir, Catafalc, Freakangel, Redneck Rampage, Ocean Districts ja Wyrm Sub Terra. Piiri tagant külastavad meid Põhjanaabrite thrashi-kuulsus Lost Society, põhivoolu meelehärmiks Norra Eurovisioonil kõrgele kohale jõudnud Keep of Kalessin, Autism Leedust, Woe Unto Me Valgevenest ning esmakordselt lehvib Vana-Vigalas ka Jaapani lipp tänu heavy metal bändile Saber Tiger! Värske verena on meil esmakordselt Laagris kodumaised Kaschalot, Sons of Stan, Swamp Mine ja Dreadpin,» loetleb ta tänavust esinejate nimekirja.

Raskemuusika sõprade suve tippsündmus Hard Rock Laager toimub Vana-Vigala müstiliselt kaunis jõekäärus tuleval suvel juba 18. korda.

Traditsioone hoitakse au sees ka sel aastal: kahe päeva jooksul astub kahel laval üles ei rohkem ega vähem kui 22 artisti. Lisaks Eesti metalbändide paremikule saab kuulda ja näha ka arvukalt välisartiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles