«Tondipüüdjate» järjefilmis lööb kaasa Paul Rudd

Spekter
Copy
Paul Rudd
Paul Rudd Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

1984. aastal alguse saanud «Tondipüüdjad» naasevad taas kinoekraanile 2020. aastal ning juba on üllitatud ka õrritaja, millest saab aimu, et vana hea Ecto-1 masin on valmis taas sõitu alustama.

Tegu on järjega esimesele kahele filmile, millest teine jääb samuti juba mitme aastakümne taha ehk aastasse 1989. Filmi lavastab esimeste filmide režissööri Ivan Reitmani Oscarile nomineeritud poeg Jason Reitman («The Front Runner», «Tully», «Juno»), kes ühtlasi filmi ka kaaskirjutab.

«Tondipüüdjate» algsed osatäitjad.
«Tondipüüdjate» algsed osatäitjad. Foto: IMDB

Kanadalasest Reitman, kelle lapsepõlv möödus suuresti «Tondipüüdjate» maailmas üles kasvades, peab end filmide suureks fänniks. Järg saab lavastaja sõnul olema seatud tänapäeva, seega ei ole tegemist uusversiooniga.

Kas filmis löövad kaasa ka algsed näitlejad Bill Murray, Ernie Hudson või Dan Aykroyd, pole veel teada. Harold Ramis on siit ilmast paraku juba lahkunud (aastal 2014). Küll aga selgus eile, et filmi üks peaosalisest on Marveli filmist Ant-Manina tuntud Paul Rudd. «Tondipüüdjate» ametlik Twitteri konto postitas video, kus näitleja arutab projekti, tehes nalja ka selle üle, kuidas ta kõne sai.

Paul Rudd hakkab ka tonte püüdma.
Paul Rudd hakkab ka tonte püüdma. Foto: MONICA ALMEIDA / REUTERS

«Ant-Mani» täht avaldas legendaarse «Tondipüüdjate» tuletõrjehoone ees tehtud selfie, paljastades sellega enda osalemise järjefilmis. 

«Kui ma kuulsin, et nad helistavad mulle, siis, nagu te võite ette kujutada, limastasin ma end täis,» sõnas 50-aastane Rudd. «Ma ei suuda ära oodata, mil ma sel sügisel ülejäänud «Tondipüüdjate» rühmaga liitun,» vahendas US Today näitleja sõnu.

Paul Rudd viitas sellega «Tondipüüdjate» tunnusmuusikale «Who You Gonna Call?».

Sony'l on kuuldavasti käsil ka animeeritud «Tondipüüdjad», mis tuleb välja pärast mängufilmi.

Vaata treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles