«Draakoni pitseri saladus» on lugu inglise rändurist ja maadeuurijast, kellel tuleb lahendada musta draakoni saladus

Spekter
Copy
Foto: IMDB

Alates 27. veebruarist on kõigil seiklushuvilistel võimalus vaadata mängufilmi «Draakoni pitseri saladus». Film on tõeline maiuspala neile, kes oskavad hinnata väärt eriefekte. Kirsiks tordil on loomulikult Arnold Schwarzenegger isiklikult!

Jonathan Green (Jason Flemyng) on inglise rändur ja maadeuurija. Vapper rändur on oma avastustega küllaga tuntust kogunud. Tema tegemiste vastu tunnevad huvi isegi kuningad ja keisrid. Jõudmata välja puhata veel eelmisest ekspeditsioonist, asub Jonathan jälle teele. Sel korral teeb keiser talle ülesandeks kaardistada maa-ala, kuhu pole veel kunagi ühegi ränduri jalg astunud.

Seigeldes ja kaardistades uusi territooriume, satub Green juhuslikult täiesti tundmatutele Hiina aladele, kus teda ootavad ohtlikud seiklused, maagia ja müstilised olevused. Koos kogenud seiklejaga näeme iidseid linnu, kohtume kaunite printsessidega, tutvume surmavate võitluskunstide ja kõigi draakonite valitsejaga. Seega tuleb Greenil lisaks kaartide koostamisele, lahendada musta draakoni saladus ja kohtuda jubeda Viiga, kelle silma ei maksaks kellelgi vaadata!

Apollo kinodes alates 27. septembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles