Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

ELU24 INTERVJUU Vene burleskitar Katrin pöörasest vahejuhtumist: mees lihtsalt võttis minu püksid ja läks minema

Elu24
Copy

Tänavuse Riia erootikafestivali esinejate sekka kuulus ka Venemaalt pärit burleskitantsija Katrin. Ta rääkis Elu24le oma suurest unistusest ja kõige pöörasemast vahejuhtumist laval.

Moskvast pärit burleskitantsija Katrin avas tantsu ajaloolist tausta: «Burlesk pärineb 19. sajandist. See oli minevikus justkui striptiis. Tol ajal ei saanud naised teha kõike, mida tahavad. Nad olid kodus ja pidid süüa tegema ja lapsi saama, kuid rohkem mitte midagi. See oli naistele midagi uut. Naised hakkasid laval rääkima.»

Katrin rääkis, et kõige pöörasem asi, mis temaga laval on juhtunud, on see, kuidas Moskvas esinemise ajal võttis üks mees tema püksikud ning ei andnud neid enam tagasi.

«Ma ei saanudki midagi teha, sest ma pidin oma kava edasi tegema. Ta lihtsalt võttis selle ja läks välja. Ma tegin uue, sest mul oli vaja,» kirjeldas naine alupesu saatus.

Tantsijanna sõnas, et tema tulevikuplaaniks on alustada Moskvas oma show'ga. «Tahan teha show teatris, nagu vanasti tehti. Suurel laval, kus on palju abivahendeid. Inimesed vaid istuvad ja vaatavad show’d ja mitte midagi muud. Ma tõesti tahan seda teha. Mul oli ka plaan juba paigas. Ma rääkisin ... mitte suure teatriga, aga umbes 200 inimest mahutavaga, ja ma loodan, et ma saan seda teha,» sõna naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles