Galerii: saab ka ilma - Liipa Talus peeti ilma alkoholita vägev jaanituli

Elu24
Copy

Jaaniõhtul süttis üle Eesti sadu jaanilõkkeid, sealhulgas ei olnudki kõikidel sündmustel alkohol vajalik – Liipa talus peeti juba teist aastat hea muusika saatel, ilma vägijookideta, mõnus jaanipäev. 

Sündmus toimus Jõelähtme vallas ning on kogumas iga aastaga üha rohkem populaarsust. Kohale tulid emad-isad lastega ja noored sõpradega. Eriliseks tegi selle sündmuse aga tõsiasi, et sai kohata vanemate inimeste keskel väga palju lahedaid noori, kes alkoholist olenemata oskasid oma aega koos sõprade ja peredega aktiivselt veeta. Terve õhtu jooksul lahutasid meelt erinevad esinejad, sealhulgas Eesti üks säravaim täht Elina Born.

Lisaks kirevate kostüümidega tantsijatele ja elavale muusikale sai õppida Eesti tuntuima krossisõitja Indrek Mägi käe all Bachatat, mis tegi kõikidel vaatajatel südame soojaks. Jaanilõkke avamiseks tuli kohale ka Jõelähtme vallavanem Andrus Umboja ning publik sai oma silmaga näha jaanituld, mis põles kõrgelt ja eredalt. Kohapeal sai nautida erinevaid maitseid, pakuti tavapärast šašlõkki, alternatiive veganitele, käsitööjäätist, krõbedaid vahvleid, tänavatoidu klassikat ning Fentimans'i telgis sai endale tellida alkoholivabasid värvikirevaid kokteile.

Nii mõnegi jaoks oli alkoholivaba jaanituli esmakordne, kuid meeldejääv kogemus, mida uuel aastal taas korrata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles