Tom Hardy jätkab Venomi rollis

Elu24
Copy
Tom Hardy jätkab Venomi rollis
Tom Hardy jätkab Venomi rollis Foto: CAP/MFS / Image supplied by Capital Pictures

Briti näitleja Tom Hardy jätkab musta sümbioodi Venomi rollis. Sama tegelast mängis mees ka eelmise aasta filmis.

Pärast seda, kui Tom Hardy tegi kaasa 2018. aasta filmis Venom, on nüüd ametlikult kindel, et Briti näitleja naaseb sellesse rollis järjefilmis «Venom 2». 

«Ma saan kinnitada, et Tom Hardy tuleb tagasi, mängides suurepäraselt rolli, mida vaid tema oskab,» sõnas produtsent Amy Pascal, vahendab Entertainment Weekly. «Kui sa mõtled Venomile, siis sa ei suuda mõelda kellelegi teisele, kui Tom Hardyle istumas vähkidega koos vannis. Ja kui sa oled juba kord Tom Hardyt selles rollis näinud, siis sellest piisab.»

Kuigi Venom ei läinud kriitikutele peale, siis teenis see ülemaailma kokku üle 700 miljoni euro, tehes selle filmistuudio jaoks väga edukaks projektiks. Lisaks sellele õrritasid filmitegijad esimese osa lõpus vaatajaid võimaliku järje süžeega, näidates lõpptiitrite järel, kuidas Eddie Brock, kes taas ajakirjandusega tegelema hakkas, läks San Quentino vanglasse süüdimõistetud sarimõrvariga Cletus Kasadyga (Woody Harrelson) intervjuud tegema. «Kui ma siit välja saan - ja ma saan - siis algavad tõelised tapatalgud,» ähvardas Kasady.

Kasady tutvustamine ei ole nii väga vihje Venomi järjefilmile, kui otseselt teise filmi sisule viitamine. Harrelsoni mängitav tegelane Carnage on koomiksites üks suurimaid Venomi rivaale. Tegu on psühhoosi käes kannatava sarimõrvariga, kellel puudub moraalne kompass ning kes naudib verd ja vägivalda pärast sümbioodiga kokku saamist. Kuigi täpselt ei tea, kas Harrelson ise järjefilmiks naaseb, siis on vähemalt Hardy osalemine kindel.

Produtsent Amy Pascal õrritas fänne ka võimalusega, et Tom Hollandi Ämblikmees võib «Venom 2» kaasa lüüa.

«Kõikidele meeldiks seda näha,» sõnas ta. «Kunagi ei või teada ... see võib juhtuda. Meil oli hea koostöö ning kunagi ei tea, mida tulevik toob. Meil on Amblikmehega koos palju lugusid rääkida. Meil on suured plaanid, et Tom Holland on osa kõigest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles