Räppar Nicki Minaj hakkab abielluma mõrvariga!?

Elu24
Copy
Nicki Minaj 2018. aasta MTV muusikaauhindadel.
Nicki Minaj 2018. aasta MTV muusikaauhindadel. Foto: Scanpix/ REUTERS

Ameerika räppar Nicki Minaj (36) tunnistas oma raadiosaates, et on valmistumas pulmadeks ja on selleks soetanud vajaliku abielulitsentsi, vahendab Daily Star

Nicki Minaj rääkis õhinal isiklikus raadiosaates Queen Radio, et on valmis abielluma. Räppar tunnistas, et on Ameerikas kohustusliku abielulitsentsi juba kätte saanud. Minaj mainis samuti, et kavatseb peagi rasedaks jääda ning oma tulevase kaasaga pere luua.

Selle aasta alguses Minaj'i jaoks alanud uus suhe tekitas koheselt palju kõneainet. Nimelt on naise kallimaks Kenneth Petty, kelle minevik on päris must. 

1995. aastal mõisteti Petty süüdi vägistamiskatses. Üheksa aastat hiljem tunnistas Petty end süüdi 2002. aastal toimunud mõrvas. Petty pandi 6 aastaks vangi ning ta vabanes 2018. aasta mais.

Vaatamata kriitikale, mida Minaj mõrvarist kallima pärast on pidanud taluma, jääb räppar enda mehele truuks. Kurvikas naine avaldas isegi sensuaalse muusikavideo «Megatron», kus ta napis bikiinis ennast Petty vastu hõõrub.

Minaj lisas oma raadiosaates, et on lõpuks õnnelik ning ei kavatse oma õnnest loobuda. Tänu Petty'le tunneb ta ennast jõulisena ja ta pole ammu spirituaalselt nii heas kohas olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles