Video: venelane ehitas Bentley luksusautost ebatavalise maastikusõiduki (4)

Elu24
Copy
Foto: скрин Youtube

Venemaalt pärit Konstantin Zarutsky on juutuuber ja auto analüütik. Viimased kaks kuud jagab mees oma Youtube'i kanalil projekti, kuidas ta ehitas Bentley luksusauto ümber ja sellest sai funkstioneeriv tank!

Zarutsky ja tema meeskond panid kokku imepärase maastikusõiduki, mille kereks on Suurbritannia luksuslik Bentley Continental kupeeauto. Mees pani oma projekti nimeks Ultratank.

Ümberehitatud Bentley väärtus oli tavapärasest odavam, vahendab Slash Gear. Täpset hinda Zarutsky avaldanud ei ole, kuid luksusauto mootor vajas väljavahetamist ning sellest ka Bentley soodsam hind. Lisaks mootorile vahetati autol välja selle kere ning jõuülekanne. 

Uudse liikumisvahendi roomik on erinevalt traktoritest ja tankidest ehitatud kummist. Ultratank on võimeline sõitma maastikul, kuid sellel puuduvad pidurid. Peatumiseks tuleb lihtsalt rooli keerata, olgugi, et varasemalt on selle manöövri käigus üks roomik auto küljest lahti tulnud. Zarutsky sõnul on selliste vigade ilmnemine aidanud temal ja tema meeskonnal Ultratank muuta palju efektiivsemaks. 

Ultratank esimest sõitu demonstreerivas videos Zarutsky isiklikul Youtube'i kanalil on näha selle võimekust ebatasasel maastikul. Samas näidati 3.7 miljonile fännile ka seda, kuidas pöörde ajal maha jooksnud roomik tagasi paigaldati. Esialgu jäi aga saladuseks see, kuidas auto-tank üldse pöördeid sooritab.

Lõpuks, kaks kuud pärast esimest tank-auto postitust, avaldas Zarutsky oma Youtube'i kanalil, kuidas Ultratank tegelikult pöörab. Videos on seda näha minutil 17:58.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles