Video: Russell Crowe meenutas, kuidas ta purjus peaga ostis Leonardo DiCapriolt hiidsisaliku kolju

Inna-Katrin Hein
Copy
Russell Crowe juunis 2019
Russell Crowe juunis 2019 Foto: DDNY/Broadimage/Scanpix

Austraalia päritolu Hollywoodi staar Russell Crowe esines kolmapäeval, 19. juunil The Howard Sterni Show jutusaates, kus ta meenutas humoorikat seika minevikust.

55-aastase Crowe’i sõnul ostis ta umbes kümme aastat tagasi oma poegadele, praegu 15-aastasele Charlesile ja 12-aastasele Tennysonile hiidsisaliku kolju, teatab eu.usatoday.com.

Näitleja sõnul oli ta enne seda ostu endale üsna palju alkoholi sisse kallanud ja oli purjus.

Crowe oli koos DiCaprioga pidutsemas, talle jäi kolleegi kodus hiidsisaliku kolju silma ja ta tahtis selle ära osta. DiCaprio tahtiski sellest lahti saada ja oli nõus kummalise sisutuselemendi Crowe’ile müüma.

Leonardo DiCaprio juunis 2019
Leonardo DiCaprio juunis 2019 Foto: Matt Winkelmeyer / AFP/Scanpix

Crowe’i sõnul oli DiCaprio küsinud temalt selle kolju eest sama hinda, mida ta ise oli maksnud. Umbes 30 000 – 35 000 dollarit.

«Ostsin selle vist 2008 või 2009 oma poegade pärast. Eriti vanema poja tõttu, kellele meeldisid hiidsisalikud ja kes luges nende kohta palju. Nii saidki mu lapsed oma mängutuppa huvitava mänguasja,» meenutas staar.

Russell Crowe juunis 2019
Russell Crowe juunis 2019 Foto: DDNY/Broadimage/Scanpix

Kui Crowe möödunud aastal oma naisest Danielle Spencerist lahutas, siis korraldas ta talle kuulunud esemetest oksjoni Art of Divorce, kus oli müügis ka see hiidsisalikukolju.

Saadud raha läks vastavalt lahutuslepingule ta naisele.

Oletatakse, et Crowe ostis DiCapriolt mosasuruse kolju. Mosasaurused elasid umbes 80 - 65 miljonit aastat tagasi hilisel kriidiajastul, olles suured mereloomad.

Mosasauruse kolju. Pilt on illustreeriv
Mosasauruse kolju. Pilt on illustreeriv Foto: Rights Managed / Mary Evans / Natural History Mus/Scanpix

Russell Crowe’i tuntakse näiteks filmidest «Gladiator», «Proof of Life», «A Beutiful Mind», «Master and Commander: A Far Side of the World», «A Good Year» ja «Robin Hood».

Kaader filmist «Gladiaator». Keskel Russell Crowe Maximusena
Kaader filmist «Gladiaator». Keskel Russell Crowe Maximusena Foto: Rights Managed / DREAMWORKS/UNIVERSAL PICTURES DR/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles