Uue habemega Kit «Jon Snow» Harington näeb pärast võõrtuskliinikut parem välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Kit Harington Jon Snowna «Troonide mängu» kaheksandal hooajal
Kit Harington Jon Snowna «Troonide mängu» kaheksandal hooajal Foto: CAP/RFS / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

Menusarja «Troonide mängu» üks staaridest, Jon Snowd kehastanud Kit Harington läks pärast sarja lõppemist USAs Connecticutis asuvasse eksklusiivsesse Privé-Swiss võõrutuskliinikusse, kus ta võttis aja maha.

Briti meedia andmetel oli 32-aastane Harington pärast sarja lõppu vaimselt läbi ja stressis ning ta tarbis liigselt alkoholi.

Ta esindaja sõnas, et Haringtonile mõjusid seriaali viimase hooaja võtted kurnavalt ja ta elas väga üle, et ta tegelane Jon Snow  pidi Daenerys Targaryeni (Emila Clarke) tapma.

Kaader «Troonide mängu» kaheksanda hooaja kuuendast osast. Pildil Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Kaugemal on näha Raudtrooni
Kaader «Troonide mängu» kaheksanda hooaja kuuendast osast. Pildil Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Kaugemal on näha Raudtrooni Foto: CAP/PLF / Supplied by Capital Pictures/Scanpix

Sel nädalal jäi Harington Londonis kõmufotograafide kaamerate ette, nähes varasemast parem välja.

Näitleja kandis tumesinist T-särki ja musta värvi teksaseid ning ta oli endale taas habeme kasvatanud.

Fotograafid jäädvustasid ta siis, kui ta ootas taksot, sellesse istus ja minema sõitis. Ei ole teada, kuhu ta suundus. Ta käes oli siniste kaantega paks kaust. Arvatakse, et see võis olla mõne seriaali või filmi stsenaarium.

«Troonide mängu» viimane osa oli HBO eetris 19. mail ja Foxi eetris 20. mail.

Kit Harington seriaalisündmusel (vasakul) ja «Troonide mängu» Jon Snowna
Kit Harington seriaalisündmusel (vasakul) ja «Troonide mängu» Jon Snowna Foto: / AP/Scanpix

Põhja-Iirimaal Belfastis hakati tegema «Troonide mängu» eelloo sarja, kuid seal ei näe algses sarjas mängivaid näitlejaid.

Kanali HBO teatel on «Troonide mäng» üks edukamaid ja populaarsemaid seriaale.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles