Foto: vene Kim Kardashian surus kurvid minibikiinidesse ja nüüd on tulemus käes! (2)

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Top @prettylittlething ?

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Venemaalt päörit modell ja instastaar Anastasia Kvitko (24), keda hellitavalt kutsutakse ka vene Kim Kardashianiks, jagas hiljuti sotsiaalmeedias seksikusest nõretavat kaadrit.

Kvitko postitas Instagrami pildi, millel võib teda näha kandmas neoonkollaseid minibikiine ning poseerimas eriti seksikalt.

Instastaari «raske töö» viljaks on järjekordne täiuslik pilt sotsmeedias, mis loomulikult ka fännidele mokkamööda on. «Kuum ja täiuslik,» kommenteeris üks fännidest näitsiku pilti.

«Püha jumal...» kirjutatakse veel.

«Selle pildi juures on kõik täiuslik,» kirjutab ka kolmaski fänn:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bikini @fashionnova @fashionnovamen ?

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Muideks, omal ajal ei tahtnud modelliagentuurid Kaliningradi oblastis sündinud kaunitari värvata, kuna naine olevat liiga kurvikas. Seepeale otsustas Kvitko muuta kurvid oma firmamärgiks ning nüüd leidub vaevalt kedagi, kes ta suurest tagumikust mööda suudaks vaadata.

2016. aastal antud intervjuus rääkis Anastasia, et see on vaid aja küsimus, mil ta Kim Kardashiani troonilt tõukab. «Mul on olnud elus vaid üks operatsioon - mu pimesool eemaldati - ja me kõike teame, mida Kim oma pepuga teha on lasknud,» rääkis tüdruk toona.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles