Oh õudu, mis temaga küll juhtunud on? «Sõprade» staar näeb välja nagu kodutu

Elu24
Copy
«Sõprade» osatäitjad 1998. aastal (vasakult): Matt Le Blanc, David Schwimmer, Courtney Cox, Matthew Perry ja Jennifer Aniston.
«Sõprade» osatäitjad 1998. aastal (vasakult): Matt Le Blanc, David Schwimmer, Courtney Cox, Matthew Perry ja Jennifer Aniston. Foto: Neil Munns / PA Wire/Press Association Images

Drastiliselt muutunud «Sõprade» staar Matthew Perry (49) ilmus taas avalikkuse ette. Viimati jäi näitleja kõmupiltnike kaamerate ette ligi kaks aastat tagasi.

Näitlejat märgati New Yorgis, Manhattani linnaosas ning tema välimus oli murettekitav. Teadupoolest kimbutas näitlejat möödunud aastal põletikuline soolehaigus, mistõttu saadeti ta kiirkorras operatsioonile.

VAATA PILTE NÄITLEJAST SIIT!

Daily Mail vahendab, et Perry riided olid räpased ja lohvakad. Samuti olid tema sõrmeküüned väga pikad ja käed pundunud.

Veebruaris põhjustas Perry fännides muret, kui säutsus Twitteris, et ta visati teraapiast välja. Ta ei täpsustanud toona põhjust, ent kirjutas päev hiljem sotsiaalmeediasse: «Rahu, inimesed. See oli kõigest üks sessioon. Ma olen tagasi teraapias, kuhu ma kuulun.»

2018. aasta juunist alates veetis Perry kolm kuud haiglas, sest tal diagnoositi eluohtlik soolemulgustus ehk perforatsioon.

Samuti on Perry varasemalt tunnistanud, et võitleb alkoholismi ja depressiooni ning retseptiravimite sõltuvusega. 

1997. aastal rääkis ta intervjuus Larry Kingiga, et hakkas valuvaigisteid võtma ainult sellepärast, et ta ei jooks nii palju.

2013. aastal avaldas Perry väljaandele People, et «Sõprade» tegemise perioodil oli tal väga raske. «Väljaspoolt vaadatuna paistis, et mul oli kõik olemas. Tegelikult oli see minu jaoks väga üksildane aeg, sest ma vaevlesin alkoholismi küüsis.»

«See kõik toimus tegelikult juba enne «Sõprade» sarja, aga see on progresseeruv haigus,» tunnistas ta toona.

Selline nägi Matthew Perry välja veel 2015. aastal:

Matthew Perry ja Lisa Kudrow 2015. aastal.
Matthew Perry ja Lisa Kudrow 2015. aastal. Foto: Scanpix / Birdie Thompson/AdMedia/SIPA

Selline nägi Matthew Perry välja «Sõprade» sarja tootmise ajal: 

«Sõprade» osatäitjad 1999. aastal (vasakult): Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matthew Perry (Chandler Bing) ja David Schwimmer (Ross Geller).
«Sõprade» osatäitjad 1999. aastal (vasakult): Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matthew Perry (Chandler Bing) ja David Schwimmer (Ross Geller). Foto: Scanpix/ EMPICS Entertainment
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles