Video: seksinukufirma teeb endistest partneritest nukke, mis lohutavad inimesi

Elu24
Copy
Seksinukk. Pilt on illustreeriv
Seksinukk. Pilt on illustreeriv Foto: EPA/Scanpix

Ühendkuningriigis tegutseb alates 2018. aastast seksinukke valmistav firma Sex Doll Official, mis teeb eritellimusel nukke, võttes aluseks fotod oma klientide endistest partneritest.

Firma asutaja Jade Stanley sõnul on ta põhiline klientuur lesed ja lahutatud, kes soovivad oma endist partnerit ikka oma kõrvale, teatab nytimes.com.

«Surm ja lahkuminek mõjutab inimesi väga palju ning üksindus on suur probleem. Arvatakse, et seksinukud pakuvad kesist lohutust, kuid see ei ole nii. Kui nukk on endise partneri nägu, võib see lohutada ja turvatunnet tekitada,» selgitas firmaomanik.

Seksinukud. Pilt on illustreeriv
Seksinukud. Pilt on illustreeriv Foto: Stefano Guidi/AGF/SIPA/Scanpix

Ta jätkas, et on ka neid kliente, kes ei soovi endise partneri näo ja kehaga nukku, vaid mõne teise näoga nukku.

«Kliendid saavad öelda, millise näo, kehakuju, rinnasuuruse, silmade ja juuste värviga nukku nad soovivad. Täidame nende soovi nii hästi, kui suudame,» selgitas Stanley.

Kliendid peavad saatma neile võimalikult palju fotosid endisest partnerist, et nad saaksid teha selle inimesega väga sarnase nuku. Samuti tuleb edastada kehamõõdud ja pikkus.

Stanley teatel ei tee nad nukke, mis meenutavad mõnda kuulsust. Küll aga on neil nukke, kes oma välimusel sarnanevad tuntud pornostaaridega.

Seksinukk. Pilt on illustreeriv
Seksinukk. Pilt on illustreeriv Foto: EPA/Scanpix

Lisaks peavad nukutellijad saama elusolevalt ekspartnerilt kirjaliku loa, et nad on sellise nuku tegemisega nõus ning enamik on saanud loa.

Mis puudutab aga leski, kes nuku tellivad, siis loomulikult luba vaja ei ole.

Sellised sekinukud maksavad keskmiselt 4000 naela (3600 eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles