Faktid, mida pead teadma filmi «Anna» kohta

Spekter
Copy
Sasha Luss
Sasha Luss Foto: IMDB

Õige pea on kinodes uus Prantsuse legendaarse režissööri Luc Bessoni film «Anna» (Anna). Siit leiad mõned põnevad faktid filmi kohta. 

1. Sasha Luss on ka varem Bessoni filmides mänginud

Vene supermodell Sasha Luss jõudis esmakordselt kinoekraanile hoopis teises Luc Bessoni filmis «Valerian ja tuhande planeedi linn». Luss mängis printsess Lihö-Minaat, kes ohverdas oma hinge enne, kui tema koduplaneet hävitati. Bessoni viimases filmis mängib ta palgamõrvarit, kes tundub olevat tagaotsitav. 

Luss alustas oma modellikarjääri juba teismelisena ja ta on teinud koostööd mitmete mainekate firmadega nagu Dior, Chanel ja Valentino, käinud Pariisi moenädalal ning olnud modell Balmainile, Pradale, Calvin Kleinile ja Lanvinile.

2. Filmis löövad kaasa ka teised tuntud näitlejad

Kuigi Luss on alles filmimaailmas uus nägu, siis Bessoni filmis lööb kaasa ka teisi tuntud näitlejaid. Akadeemilise auhinna võitja Helen Mirren mängib salapärast Olgat, kes võib olla aga võib ka mitte olla üks Anna Vene käsilastest. Lisaks teevad veel filmis kaasa Lenny Miller, Luke Evans ja paljud teised. 

3. Anna karakter on väga salapärane

Filmis käitub Anna väga müstiliselt ja salapäraselt. Tundub, et keegi ei tea selle naise tõelisi kavatsusi, isegi mitte tema lähedasemad. Anna on naine, kes oskab oma vaenlastega toime tulla. 

4. Võitlusstseenid

Filmis toimub väga palju võitlusstseene. Besson kavatseb siinkohal rõhutada tõelist julmust, sest ta kasutab suurte relvade purustamisel erinevaid võitlusmeetodeid. Lussil endal tuleb filmis päris palju võidelda ja seepärast läbis Luss filmi jaoks laiaulatusliku relvaõpetuse, tema balleti taust aitab kindlasti anda võitlusstseenidele rohkem stiili.

5. See on uut liiki spionaaži triller

Kujutledes globaalsete jõujaamade salajast ärakasutamist, kes elavad kvalifitseeritud tapmismasinate jalatsites koos maailma päästvate missioonidega-sellist asja suudab võimaldada ainult kino. Besson tahab Annat filmis küllaltki palju raputada. Annal tuleb filmis missiooni täitmiseks kasutada palju oma nutikust ja kogemust. Ajal, mil spioonide trillerid võivad mõnikord järgida õõnsat ja korduvat valemit, peaks see žanri omaks võtma tänu oma surmavale eeskujule, kirjutab uproxx. 

Bessoni («Lucy», «Leon») uusima loo keskmes on vene modell Anna Poliatova, keda kehastab 26-aastane venelannast modell Sasha Luss. Anna pealtnäha hapra imago taga peidab end aga ülioskuslik tapamasin, kelle küüsist juba kergelt ei pääse. Lennukate ja koreograafiliselt nauditavate märulistseenide rikkas energilises action-loos astuvad üles mitmed suured staarid: Oscari-võitja Helen Mirren, Cillian Murphy ja Luke Evans.

Apollo Kinodes alates 5. juulist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles