Pildid: juutuuber Deana Noop teenis ülikoolikraadi kõrvale veel teisegi diplomi

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juutuuber Deana Noop lõpetas kutsehariduskeskuse juuksuri erialal.
Juutuuber Deana Noop lõpetas kutsehariduskeskuse juuksuri erialal. Foto: Erakogu

Juutuuber Deana Noop ehk Deanabanana lõpetas täna Tartu Kutsehariduskeskuse juuksuri erialal. See on naisterahvale teine haridust väljendav diplom, olles varem lõpetanud ka Tartu Ülikooli.

Tartu juutuuber Deana Noop lõpetas mõned aastad tagasi koos Power Hit Radio saatejuhi Brigitte Susanne Hundiga Tartu Ülikoolis ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala bakalaureuse kraadiga. Ajakirjanduse ja kommunikatsiooni asemel valis Noop aga YouTube'i valdkonna, kus on viimastel aastatel edukalt videoid teinud.

Deana Noop lõpuaktusel.
Deana Noop lõpuaktusel. Foto: Erakogu

Ühel hetkel aga otsustas neiu, et sellest jääb väheks ning otsustas end edasi harida. Ta läks kutsehariduskeskusesse juuksuriks õppima.

«Otsustasin juuksuriks õppida, kuna tahtsin pärast ülikooli midagi praktilisemat õppida ning iluteema on mind alati huvitanud,» sõnas täna lõpetanud Deana. Poolteist aastat kestnud õpingud olid pigem kogemuse mõttes, sest neiu ei tea, kas ta tulevikus sellel erialal tööle hakkab.

Deana Noop lõpuaktusel.
Deana Noop lõpuaktusel. Foto: Erakogu

Pooleteist aastase õppe juures on Deanal kõige eredamalt meeles esimesed nädalad õppesalongis.

«Kõik, mis tuleb praeguseks nii lihtsalt ja loomulikult, tundus alguses hirmsana. Tegelikkuses sain kõigega hakkama, isegi kui see alguses kaua aega võttis, ning suur muretsemine oli tegelikult nüüd tagasi vaadates asjatu,» kommenteeris Deana.

Deana Noop lõpuaktusel.
Deana Noop lõpuaktusel. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles