Kolmekuuse Annabeli heategevusoksjoniga olid edukad ka Daniel Levi ja Traffic

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Daniel Levi Viinalass.
Daniel Levi Viinalass. Foto: Madis Sinivee/Postimees/Scanpix Baltics

Muusik Stig Rästa alustas reedel oksjoniga, et koguda kolmekuuse Annabeli raviks hirmkalli ravimi jaoks raha. Ta kutsus üles ka teisi muusikuid oksjonil osalema, kuid kõik ei võtnud vedu.

Muusik Stig Rästa teatas reedel oma Facebooki lehel, et müüb oma kontserti, lubades kohale sõita ükskõik, mis paika Eestis. Alghinnaks oli 300 eurot ning oksjon kestis kaks päeva. 

Stigi oksjon sai meeletult populaarseks ning inimesed hakkasid suure hurraaga pakkumisi tegema. 300 eurot pakuti kiiresti välja, siis seda duubeldati, kolmekordistati ja varsti oli summa tuhandetes. Pühapäeva õhtuks, oksjoni lõpuks, oli Stigi kontserdi pakkumine tõusnud 3000 euro peale. Pakkumise tegi kuuldeaparaadid.ee eest Kalev Rabi. 

Ansambel Traffic saates «Õhtu!»
Ansambel Traffic saates «Õhtu!» Foto: Pilt videost

Stig esitas oksjoni väljakutse ka Daniel Levile, Trafficule ja NOËP-ile, kes samuti pidid Annabeli heaks raha koguma hakkama. Esimesed kaks tulid sellega kaasa. Nii Daniel Levi kui Traffic korraldasid Stigiga samadel kriteeriumitel sarnase oksjoni. Traffic teenis sarnaselt Stigile 3000 eurot, kui pakkumise tegi Tartu Vallavalitsuse noorsootöötaja Karmen Kukk. Daniel teenis oksjoniga 1500 eurot, kui suurima pakkumise tegi Veikko Kurvits.

Kui Stig Rästa väljakutsega ei tulnud kaasa NOËP, siis Daniel Levi ja Traffici osalus ning nende summa selle kompenseerib.

Küll aga oli nii Daniel Levi ja Trafficu üleskutsetega nukram seis. Daniel Levi tegi väljakutsed Liis Lemsalule, Syn Cole'ile ja Karl-Erik Taukarile ning Traffic Terminaatorile, Estonian Voices'ile ja Lennale, kellest keegi ei tulnud heategevusliku oksjoni mõttega kaasa.

Nendes kuuest artistist on Lenna Kuurmaa vähemalt Annabeli lugu oma Facebookis jaganud, liites videoloo lingile juurde ka kontonumbrid, kuhu haruldase haiguse alla kannatavale Annabelile raviks raha annetada.

Elu24 võttis ühendust nende artistidega, kes ei ole veel Stig Rästa aktsioonile reageerinud, et küsida, kas ja millal nemad püüavad last aidata.

Estonian Voices: «Meil on tõesti plaanis väljakutse vastu võtta. Tänaseks oleme ka kõik ise eraisikutena Annabeli toetanud, aga muusikute üleskutse on nõnda kena algatus, et suurima hea meelega anname kollektiivina ka oma panuse.»

Syn Cole: «Tegu on väga toreda ettevõtmisega ning tegin juba varasemalt pangaülekandega annetuse, mainisin seda päeval ka Danielile. Ta oli väga tänulik ja ütles, et toetus ongi kõige olulisem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles