Allan Roosileht täna hommikuprogrammi ei juhtinud. Kas töökoht Star FM-is jääb ikka alles? (1)

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Diskor ja raadio STAR FM raadiohääl Allan Roosileht.
Diskor ja raadio STAR FM raadiohääl Allan Roosileht. Foto: Madis Sinivee

Diskor ja raadio Star FM raadiohääl Allan Roosileht (59) täna hommikuprogrammi ei juhtinud. See tõstatab küsimuse, kas eile purjuspäi rooli tagant tabatud mees ikka raadios jätkabki?

Tänast hommikuprogrammi juhtisid Jürgen Pärnsalu, Kelli Dello ja Marko Lõhmus. Kui Dello oli saates Pille Minevi asemel, sest viimane on puhkusel, siis seda, miks Lõhmus Roosilehte asendab, saates ei kommenteeritud.

Räägiti vaid, et Lõhmus olla alles eile saanud ootamatult kutse täna hommikuprogrammi juhtida.

Elu24 võttis ühendust TV3 peadirektori Priit Leitoga ja uuris, kas Allan Roosileht eilse intsidendi valguses hommikuprogammis ikka jätkab? Leito otsust kommenteerida veel ei osanud: «Liiga värske asi. Kindlasti vara veel öelda.»

Mida arvab Leito ettevõtte juhina aga purjuspäi rooli taha istumisest? «Ega seda heaks kiita ei saa,» sõnas ta, ent lisas: «Meil on kristlik kultuur ja kristlik kultuur on andestamise kultuur.» 

Ka Star FM-i ja Power Hit Radio programmijuht Allan Vinogradov kommenteeris Roosilehe jätkamist raadios sarnaselt. «Tegu on liiga värske juhtumiga, et sel teemal otsuseid vastu võtta,» sõnas ta.

Elu24-le teadaolevalt pidas politsei eile kinni diskori ja raadio Star FM saatejuhi Allan Roosilehe. 

Politsei pressiesindaja Kerly Virk sõnas, et politsei pidas Koidula ja Faehlmanni tänava ristis kinni ebaadekvaatseid manöövreid teinud juhi. 

Kinnipidamisel selgus, et Hyundaid juhtinud 59-aastane mees oli joobes ning autot juhtinud isik viidi jaoskonda.

Pressiesindaja sõnas, et juhi vastu alustati kriminaalmenetlust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles