Poliitik Raimond Kaljulaid abiellus elukaaslase Jane Palmiga (13)

Elu24
Copy
Raimond Kaljulaid ja Jane Palm.
Raimond Kaljulaid ja Jane Palm. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Riigikogu liige ja endine keskerakondlane Raimond Kaljulaid teatas Facebookis, et tema ja Jane on nüüd abielus.

Kohe kui paar uudise teatavaks tegi, hakkasid nad saama meeletult õnnitlusi.

«Me abiellusime juba 29. mail, täna lihtsalt andsime sellest teada oma sõpradele ja tuttavatele sotsiaalmeedias,» kommenteeris Raimond.

Jane võttis pärast abiellumist abikaasa perekonnanime.

Raimond ja Jane on koos elanud 2017. aastast, olles kohtunud töö juures. Naljakal kombel värbas Raimond koos tolleaegse äripartneriga Jane tööle sisuturnundusagentuuri PRB. 

Enne seda oli presidendi poolvend Raimond juba korra abielus. Janele on see esimene abielu.

Palju õnne noorpaarile ka Elu24 kollektiivi poolt!

Paar andis 5. mail Elu24-le suure intervjuus, kus nad rääkisid oma elust ja tegemistest. 

Raimond näib ideaalne mees. Kas temas ka mõni puudus leidub?

Raimond: Ma olen küllalt kärsitu nende inimeste suhtes, kes ei ole oma väljaütlemisi väga läbi mõelnud ega oska oma seisukohti tõsiseltvõetavate argumentidega põhjendada. Ma olen küllalt paindumatu reisikorralduslikes küsimustes, sihtpunktide ja majutuskohtade valikul, lennupiletite broneerimisel. Nendes asjades on mul tihti selge arusaamine, kuidas on õige ja minuga on raske läbi rääkida.

Jane: Mul on lihtsam tänu sellele ja pealegi on Raimondil hea maitse. 

Tööperioodidel on aga Jane see, kes kodu korras hoiab ja vaba aja sisustab? 

Raimond: Töistel ja pingelistel aegadel olen tihti kodust eemal 10-12 tundi päevas ja seda ka nädalavahetustel. Aga kodus toimetame mõlemad. Vabandan oma naabrite ees oma hilisöiste tolmuvõtmiste tõttu. Kui tulen hilja õhtul koju, panen ülikonna ära, kõrvaklapid pähe ja pesen kraanikaussi või võtan tolmu riiulitelt.

Ma soovin oma kodu eest ise hoolitseda, kuigi pean tunnistama, et viimased viis kuud on köögikraan logisenud ja oma ratast ma enam ise ei paranda. Aga viimast seetõttu, et lõhun selle veel rohkem ära.

Jane, Sina aga, et Raimondile veelgi suuremaks toeks olla, tulid töölt ära ja pühendud üksnes oma elukaaslasele. Kuidas otsus sündis?

Jane: Turundaja töö jätsin sinnapaika, et abistada Raimondit tema kampaania korraldamisel. Kõik kujunes välja iseenesest, kui Raimond tuli peale Riigikogu avaistungit koju ja teatas kandideerimisest Euroopa Parlamenti. Järgmisel päeval toimunud pressikonverentsil vajas ta abi selle korraldamisel ja võtsin selle enda peale. Kõik läks kuidagi loogiliselt. 

Armastuse jõud? 

Jane: Muidugi on see armastuse jõud. Aga lisaks toele, mida Raimondile pakun, teostan ma ka end ning pühendun enda asjadele. 

Raimond: Päris nii ei ole jah, et Jane soovib mind eest ära Brüsselisse saata. Kui ma osutun valituks, läheme ikka koos. Ja kui kaotame, siis see meie omavahelisi suhteid kuidagi ei mõjuta. Olen talle tema abi eest väga tänulik. 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles