Video: vaata, kuidas häbematu Oscari-võitja võõrast naist seksuaalselt ahistab (3)

Elu24
Copy
Cuba Gooding Jr. 13. juunil kriminaalkohtus, New Yorgis
Cuba Gooding Jr. 13. juunil kriminaalkohtus, New Yorgis Foto: Scanpix / AP

Pärast seksuaalse ahistamise süüdistust andis näitleja Cuba Gooding Jr. (51) ennast ise politseile üles. Oma süüd Oscari-võitja aga ei tunnista ning väidab, et videosalvestus ahistamise hetkest pigem tõestab tema süütust, vahendab TMZ.

Näitleja Cuba Gooding Jr. oli koos oma tüdruksõbraga, Claudine De Niroga, New Yorgi baaris. Nad istusid parasjagu diivanil, kui nende kõrvale istus võõras naine. Koheselt paneb Gooding käe liitunud naise reiele. 

Mõni hetk hiljem tõstab Gooding oma käe naise rinnale ning ahistatav paneb enda käe näitleja omale. Järgnevat hetke võib tõlgendada kaheti - naine kas lükkab Goodingu käe eemale või mees tõmbab naise käe enda suunas, et käele musi anda.

Pärast seda saabub nende seltskonda meesterahvas, kes suhtleb kõigi kolmega. Grupiga liituvad peagi veel mõned inimesed, ning seltskond lahkub antud diivanilt umbes 3 minutit pärast ahistamise hetke. Selleks hetkeks on näha, et ei ole toimunud ühtegi vaidlust.

30 minutit hiljem, kui Gooding ja De Niro istuvad ja suudlevad esimese korruse diivanil, naaseb nende juurde ahistatav. Naine räägib baari turvamehega ning TMZ töötlemata turvasalvestusel on näha, et naine ütleb korduvalt «Jah, ta tegi seda.»

Cuba Gooding Jr. kriminaalkohtus 13. juunil 2019
Cuba Gooding Jr. kriminaalkohtus 13. juunil 2019 Foto: Scanpix / AP

Mõni hetk pärast seda tõuseb joogine Gooding püsti, koperdab ja läheb minema. Talle järgnevad tema tüdruksõber ja turvamees. Goodingut ahistamises süüdistanud naisterahvas jääb maha.

Pärast juhtunut ja süüdistuse saamist, andis Gooding ennast politseile ise üles. Ta võeti vahi alla, kuid näitleja advokaat kinnitas, et isegi turvasalvestustel ei ole midagi kriminaalset näha. «Turvavideo näitab, mis tegelikult juhtus, ja see on kõige tähtsam,» lisas ka Gooding enne video avalikustamist.

Gooding mõisteti sel nädalal kriminaalkohtus seksuaalses ahistamises süüdi ning näitleja peab kohtusse naasma juunikuu lõpus, vahendab BBC. «Ta ei teinud mitte midagi valesti. Ma olen šokeeritud ja kohkunud, et see kohtuprotsess jätkub,» imestas Goodingu advokaat pärast süüdimõistmist. 

Vaata ahistamise hetke turvakaamerate lindistuselt:

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles