Galerii: Vaata, millise piduliku rahvapeoga avati Eesti moodsaim kinokompleks Apollo Kino Ülemiste

Spekter
Copy

Täna avas uuendatud Ülemiste keskuses uksed Apollo Kino Ülemiste. Ülemiste keskus tähistas ühtlasi oma uue laienduse avamist, mis tegi keskusest Baltikumi suurima ostu- ja meelelahutuskeskuse. 

Euroopa moodsaim kinokompleks pakub 6 kinosaali jagu kvaliteetset kinoelamust tipptasemel kinotehnika, mugavate diivanite ja nahktoolide ning Kinorestoraniga.

Eesti suurim kinokett avab kinokülastajatele võimaluse nautida kinomaailma innovatsioone võimsast tehnikast uute istmeteni. «Apollo Kino Ülemistel on hea meel tutvustada Eesti esimesi paarisdiivaneid, mis pakuvad kodusohvast veelgi mugavamat kinoelamust ja viivad kinokogemuse täiesti uuele tasemele,» rõõmustab Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm.

«Äriklientide ja teatrisõprade suurimaks maiuspalaks on ainulaadne esindussaal – Apollo Teater –, mis tänu oma suursugususele ja kvaliteetsele tehnikale võimaldab lisaks ülimale filmielamusele läbi viia väiksemaid ja suuremaid üritusi, kontserte ja etendusi,» selgitab Ärm.

Apollo Kino Ülemistest leiab ka toidunautijatele tuttava Kinorestorani, mis ühendab kvaliteetse filmikogemuse põneva restorani stiilis maitseelamusega. Mugavust hindavatele filmifännidele on kino igas saalis pehmed staaritoolid, mille käetoe sisse modelleeritud nutiseade võimaldab filmi vältel kinosaali tellida meelepärast sööki-jooki.

«Eelmisel aastal võõrustas Apollo kinokett ligi 2 miljonit kinokülastust, mis viitab eestimaalaste silmapaistvale filmilembusele. Usume, et uus ülimugav Apollo Kino Ülemiste annab pealinlastele põhjust kinos veelgi sagedamini käia,» ütleb Ärm.

Apollo Gruppi kuuluvaid ettevõtteid avatakse Ülemiste keskuse uuel meelelahutusalal teisigi: O'Learyse meelelahutuskeskus, IceCafé kohvi- ja jäätisebaar, Blender mahla- ja kohvibaar ning Apollo raamatukauplus.

Apollo Kinod asuvad üle Eesti Tallinnas, Pärnus, Tartus, Narvas ja Saaremaal, mahutades 37 saaliga kinodesse 5600 filmihuvilist. Käesoleva aasta märtsist laienes Apollo Kino Baltikumi, avades oma esimese kino Lätis, Akropole keskuses. Nüüdsest rahvusvaheline kinokett avab peagi oma teise piiritaguse kino Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles