Harry ja Meghan said mõneks ajaks uued naabrid

Inna-Katrin Hein
Copy
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 8. juunil Londonis Trooping the Colour sündmusel
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 8. juunil Londonis Trooping the Colour sündmusel Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment/Scanpix

Ühendkuningriigis Londonis Windsoris Frogmore Cottage'is elavad prints Harry, Sussexi hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie Harrison said mõneks ajaks uued naabrid, kelleks olid haagissuvilatega puhkajad.

Briti meedia teatel pargiti Frogmore Cottage'i lähedusse 15 haagissuvilat ja nende omanikud jäid sinna laagrisse.

Suvitajad said paigas olla paar tundi, kuid siis saabusid Frogemore Cottage'i turvamehed ja politsei, mille esindajad teatasid, et seal on parkimine ja laagri tegemine keelatud.

Arvatakse, et laagrisse jäänute seas oli ka kõmupiltnikke ja muid huvilisi, kes soovisid Harryt, Meghanit ja nende last oma silmaga näha. Kuningliku paari turvajate silmis olid need inimesed julgeolekurisk. 

Haagissuvilatega puhkajad lahkusid pärast politsei külaskäiku.

Pealtnägijate kinnitusel nähti neid puhkajad varem Windsori ühel teisel rohealal parkimas ja ka sealt aeti nad minema. Ei ole teada, kuhu nad edasi suundusid.

Prints Harry ja hertsoginna Meghan kolisid Londoni lääneosas asuvasse Frogmore Cottage’isse mõni aeg enne lapse sündi. Paari poeg Archie Harrison Mountbatten-Windsor sündis 6. mail 2019.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor oma ema Sussexi hertsogina Meghani süles. Juures on Meghani ema Doria Ragland, prints Harry, prints Philip ja Elizabeth II
Archie Harrison Mountbatten-Windsor oma ema Sussexi hertsogina Meghani süles. Juures on Meghani ema Doria Ragland, prints Harry, prints Philip ja Elizabeth II Foto: Chris Allerton / AP/Scanpix

Frogmore Cottage on kolmeliikmelisele perele piisav, seal on kümme magamistuba ja ka lastetoad Archiele.

800 meetri kaugusel asub Windsori loss, mis on kuninganna Elizabeth II suveresidents ja St. George’i kabel, kus 19. mail 2018 toimus Harry ja Meghani laulatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles