Reedel Võrus Mutated Forms ning Jozels!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel Võrus Mutated Forms ning Jozels!
Reedel Võrus Mutated Forms ning Jozels! Foto: Klubi Industriaal

Esmakordselt astub sel reedel, 16. detsembril Võrus klubis Industriaal üles maailmakuulus Baltikumi dnb lipulaev Mutated Forms.

Mutated Forms on Eestist pärit drum and bassi trio. Nende edu tantsumuuskamaastikul algas aastal 2006, kui Suurbritannia plaadifirma Formation Records DJ SS nende loo My Feeling oma kogumikule The World of Drum & Bass lisas. Edaspidine looming erinevate labelitega viis nende koostööni Grind Recordingsiga, mille alla nad kuuluvad praeguseni.

Aastal 2009 võitis Mutated Forms Raadio 2 korraldataval DNB Parimad jagamisel järgmised kategooriad: parim eesti lugu - Glory Days (Never Again), parim eesti produtsent ja aasta DJ. Mutated Forms on koostööd teinud artistidega nagu Netsky, Jenna G ja hiljuti remixinud drum and bass legendi London Elektricity loo.

Mutated Formsi nime on seostatud ka peale Grid Recordingsi ka veel Hospitali kui ka maailma ühe legendaarseima DNB leibeli Metalheadziga.

Üritust soojendab Jozels(Grind, DnBDub Promotions).

Sissepääs 3€, peale kella ühte 4€.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles