PILDID «Kas sa oled arust ära?» Tšornobõli tuumakatastroofi alal paljarinnu poseerinud tüdruk sai sotsmeedias kõvasti sugeda

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv: Poolpaljas turist.
Pilt on illustreeriv: Poolpaljas turist. Foto: Scanpix/SWNS.com

Noor näitsik, kelle Instagrami kasutajanimeks on nz.nik, tekitas hiljuti paljudes sotsiaalmeedia kasutajates pahameelt. Seda seetõttu, et poseeris paljarinnu Prõpjati linnas, mis asub umbes 3 kilomeetri kaugusel Tšornobõli tuumaelektrijaamast.

Tumedapäine neiu, kellest on väga valedel põhjustel saanud «instastaar», postitas mõned päevad tagasi Instagrami pildi, millel poseerib Tšornobõli tuumakatastroofi alal ilma rinnahoidjata.

Nagu sellest veel vähe oleks, postitas ta sotsmeediasse seejärel pildi, mis on samuti tehtud Prõpjati linnas, ent sel korral kannab ta gaasimaski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-ph: @alkrud_ & @angelinaprotein . . . . -assistant: @d._kramer

A post shared by @ nz.nik on

Tüdruku pildid on paljud sotsiaalmeedia kasutajad kurjaks ajanud ning inimesed süüdistavad teda lugupidamatuses.

ÜRO usub, et vähemalt 4000 inimest suri Tšornobõli tuumakatastroofi tagajärjel. Greenpeace usub aga, et hukkunute arv võib ulatuda kuni 93 000 inimeseni, vahendab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ph: @angelinaprotein & @alkrud_ . . . asistent: @d._kramer

A post shared by @ nz.nik on

Asi on läinud lausa nii hulluks, et paljud sotsiaalmeedia kasutajad ründavad tüdrukut eriti karmide kommentaaridega. Mitmed kasutajad on isegi kirjutanud, et loodavad teda  surevat kiiritusmürgituse tagajärjel, kirjutab Daily Mail.

«Ma ei taha sellest kuulda, kui sa vähi saad,» kirjutab üks pahane sotsiaalmeedia kasutaja.

«Iu... Milline viis tragöödiast kasu lõigata,» lisab veel teinegi kommentaator.

«Kas sa oled arust ära? See pole ilus, see on rumal,» kirjutab veel kolmaski.

Tšornobõli katastroof on taas inimeste huviorbiidis, sest 2019. aasta mais esilinastus samanimelise sarja esimene episood. Saadet toodab HBO televõrk ja seda koostöös Sky Atlanticuga.

Tšornobõli katastroof leidis aset Tšornobõli tuumaelektrijaamas 26. aprillil 1986. Avarii oli rahvusvahelise tuumaintsidentide skaala järgi 7. taseme õnnetus, vahendab Vikipeedia

Vikipeedia andmetel plahvatas tuumaelektrijaama 4. energiaploki reaktor. Põhjused olid reaktori viimine ebastabiilsesse olekusse reaktori turvasüsteemide katsetamisel ning reaktori konstruktsiooni iseärasused.

Reaktorist välja paiskunud radioaktiivne pilv saastas suured alad Ukrainas, Venemaal ning eriti Valgevenes. Laiali paisatud radioaktiivse aine hulk ületas nelisada korda Hiroshima pommitamisel tekkinut.

Vikipeedia kirjutab ka, et kolm aastat pärast katastroofi hinnati tagajärgede likvideerimisel tehtud kulutusi ja tekitatud kahju vähemalt 35 miljardile rublale.

Katastroofi tagajärgede likvideerimisest võttis osa rohkem kui 600 000 inimest. Selles osalesid ka Eestist «kordusõppustele» kutsutud sõjaväekohustuslased. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles