Peatselt Tallinnas? Robert Pattinson pidi «Teneti» pärast oodatud filmirolli üles ütlema

Spekter
Copy
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: SIPA/Scanpix

Christopher Nolani osaliselt Tallinnas vändatav Hollywoodi spioonifilmi «Tenet» üks staaridest, äsja uueks ehk 2021 aasta filmi Batmaniks valitud Robert Pattinson pidi loobuma oma kauaplaanitud filmivõtetest, et Nolani filmis mängida.

IndieWire teatab, et «Videviku» ja «Harry Potteri» filmidest tuule tiibadesse saanud 33-aastase inglise näitleja võttegraafik on sel suvel Nolani filmi tõttu sedavõrd tihe, et mehel tekkis graafikukonflikt ning nii tuli nõutud näitlejal üles ütelda roll režissöör Joanna Hoggi romantilises 80ndatel toimuvas suhtedraamas «Suveniir» («The Souvenir») järjefilmis, kus astuvad üles ka Tilda Swinton ning tema tütar Honor Swinton Byrne.

LOE LISAKS: Saame tuttavaks: filmistaarid, kes osaliselt Eestis filmitavas Hollywoodi linateoses üles astuvad

Näitleja osalemisest räägiti juba Hoggi Sundance'i filmifestivalil žüriipreemiaga tunnustatud filmi esimeses osas, mis ilmus 2017, kuid seal Pattinson üles ei astunud, lubades mängida loo järjes. 

Ent nüüd jääb seegi ära, kuna «Suveniiri» võtted toimuvad juunis Norfolkis – Pattinsonil tuleb aga «Teneti» võttel olla. Kas see tähendab, et Pattinson osaleb ka Tallinna võtetel? Täiesti võimalik.

Pattinson, kes vahepeal oma teinihurmuri mainest vabanemiseks oli valinud sõltumatute filmide ja keerukamate karakterite mängimise tee, paistis hiljuti silma Cannes'i filmifestivalil, teenides ära tunnustuse oma osatäitmise eest filmis «Majakas» («The Lighthouse») kõrvuti Willem Dafoe'ga. Lavastaja Robert Eggersi ajaloolise maiguga film võitis Cannes'is Rahvusvahelise Filmikriitikute Ühingu FIPRESCI auhinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles