Fotod: Möll ja relvastatud rahvas Ukraina rahvusooperi juures ehk Linnahalli juures algasid Nolani filmi võtted (18)

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy

Tallinnas Linnahallis algasid vaid tunnid pärast filmimeeskonna saabumist juba filmivõtete proovid. Nagu fotodelt näha ja uudistest juba läbi käis, saab Linnahallist Christopher Nolani tuleva suve filmis «Tenet» sündmuspaik Ukrainas – nagu nüüd piltidelt ilmneb, siis on täpsemaks asukohaks Ukraina rahvusooper. Kohapeale on toodud ka ukrainakeelsete tekstidega kiirabi- ja politseiautod ning politseinikud.

Filmistuudio Warner Bros. filmib Eestis režissöör Christopher Nolani uut linateost ingliskeelse pealkirjaga «Tenet», mille võtted algavad juunis. Tegemist on esimese nii mastaapse filmiprojektiga kogu Baltikumis.

Rahvusvahelisel spioonilool põhineva filmi peaosas on näitleja John David Washington, filmis löövad kaasa ka Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, lisaks Michael Caine ja Kenneth Branagh.

LOE LISAKS: Saame tuttavaks: filmistaarid, kes osaliselt Eestis filmitavas Hollywoodi linateoses üles astuvad

Filmivõtted toimuvad suvekuudel erinevates Tallinna piirkondades. Hollywoodi filmis osaleb taustanäitlejana tuhandeid eestimaalasi. Nolan valis Tallinna välja tänu unikaalsetele võttepaikadele ja siinsele arhitektuurile. 

Lisaks Eestile filmitakse linateos veel kuues riigis. Christopher Nolani film esilinastub 17. juulil 2020.

Christopher Nolan on Hollywoodi üks hinnatumaid lavastajaid, kes on teinud suurteosed nagu «Dunkirk», «Tähtedevaheline» («Interstellar»), «Algus» («Inception») ja «Batmani» triloogia.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles