Justin Bieber esitas Tom Cruise'ile väljakutse ja tahab temaga vabavõitluse ringis võidelda

Elu24
Copy
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

Kanada laulja Justin Bieber on aastate jooksul erinevate veidrustega hakkama saanud, kuid üheks veidramaks on tema väljakutse kakelda Tom Cruise'iga.

Maailm on kummaline. Kanada laulja, 25-aastane Justin Bieber, kes on tuntud oma lembelaulude poolest, esitas laupäeval Twitteris väljakutse kakelda vabavõitluse ringis «Võimatu missiooni» filmidest tuntud Tom Cruise'iga. 

Tom Cruise, kui kuulis Bieberi väljakutsest.
Tom Cruise, kui kuulis Bieberi väljakutsest. Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan

«Ma tahan kutsuda Tom Cruise'i kaheksanurgas (vabavõitluse areen) kaklema. Tom, kui sa seda kutset vastu ei võta, siis sa kardad ja ei unusta seda kunagi. Kes on valmis kaklust korraldama?» kirjutas Bieber Twitterisse.

Korraldajana pakkus end välja iirlasest vabavõitleja Conor McGregor. Kanada lauljale just väga palju lootust ei anta. 

56-aastane Tom Cruise on tuntud selle poolest, et teeb peaaegu kõikides filmides peaaegu kõik oma trikid, ning see on talle aastate jooksul ka mitmeid vigastusi kaasa toonud. Viimase «Võimatu missioon» filmimise ajal murdis ta ühelt majalt teisele hüpates pahkluu, kuid jätkas jooksmist ja filmimist. Näitleja tuli siiski maha rahustada ja talle paariks nädalaks puhkust anda.

Seda veidram on Justin Bieberi väljakutse, kelle kasuks räägib tema vanus, aga kui hästi laulja kakelda oskab, see jääb selgusetuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles