Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Vene nudismiturist avaldas parima koha maailmas, kus paljaks võtta (3)

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lighty ☀️ Лайти (@lighty_light) on

Venemaalt pärit nudismiturist Svetlana Reus on külastanud 50 riiki ning pajatab nüüd, kus talle kõige rohkem meeldis.

30-aastane maailmarändur, kes meenutab välimuselt Daenerys Targaryeni «Troonide mängust», reisib üle maailma ja on paljudes eksootilistes paikades paljaks võtnud, vahendab Daily Star.

Maldiividel, Peruus ja USAs reisinud Svetlana sõnul on kõige jalustrabavam paik, mida ta külastanud on, hoopis Island. Seal sai naine paljalt kuumaveeallikates mõnuleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lighty ☀️ Лайти (@lighty_light) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lighty ☀️ Лайти (@lighty_light) on

Vene nudismiturist, kelle elupaik on tegelikult hoopis Kreekas, avastas reisimise 2010. aastal ning sellest sai tema jaoks sõltuvus. «Ma üritasin reisida nii palju kui võimalik ning kärpisin kino, restoranide, uute riiete jms peale minevaid kulutusi,» rääkis Svetlana.

Svetlana kohtus 2014. aastal oma abikaasaga, kellega koos hakkas üle maailma rändama. Nad abiellusid 2015. aasta jaanuaris Las Vegases ja uuendavad igal aastal erinevas riigis abielutõotusi.

Esimest pulma-aastapäeva tähistasid nad näiteks Tais budistlikult, teist Araabia Ühendemiraatide kõrbes ja kolmandas Peruus inkade hõimu kombel. «Loomulikult on need pulmatseremooniad vaid sümboolsed,» selgitas Svetlana.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles