Armukolmnurk kestab: Lady Gaga kommenteeris Bradley Cooperi ja Irina Shayki lahkuminekut

Elu24
Copy
Lady Gaga ja Bradley Cooper 27. septembril 2018 filmi «A Star Is Born» esilinastusel Londonis
Lady Gaga ja Bradley Cooper 27. septembril 2018 filmi «A Star Is Born» esilinastusel Londonis Foto: EMPICS Entertainment/ScanPix

Popstaar Lady Gaga (33) ütles esinemise ajal välja, mida ta Bradley Cooperi (44) ja venelanna Irina Shayk (33) lahkuminekust arvab, vahendab The Sun.

Lady Gaga ja Bradley Cooperi ümber tiirlevad salasuhte jutud alates 2018. aastal esilinastunud filmi «Täht on sündinud». Lisaks heale keemiale nii filmis kui ka punasel vaibal, äratas suuremad kuulujutud justnimelt nende sensuaalne duett «Shallow» 2019. aasta Oscaritel. 

Salasuhte jutud said hoogu juurde ka sellest, et Lady Gaga katkestas nädal enne 24. veebruaril toimunud Oscari-galat kihluse oma kallima Christian Carinoga. Samuti märkasid tähelepanelikud fännid, et pärast auhinnaõhtud lõpetas Shayk Twitteris popstaari jälgimise.

Eelmisel nädalal järgnes kuid kihanud spekulatsioonidele Cooperi ja Shayki ametlik lahkuminek. Cooperi suhtestaatusest kuuldes hakkasid Lady Gaga fännid laulja Las Vegase esinemise ajal olukorda häälekalt kommenteerima. Väidetavalt kostus publikust küsimus: «Kus on Bradley Cooper?» 

Publiku kiuslike kommentaaride peale võttis Lady Gaga enne kurikuulsa dueti «Shallow» esitamist lõpuks sõna ja ütles, mida ta olukorrast tegelikult arvab.

«Ja üks asi veel, olge heatahtlikud või minge p****e!» võttis Lady Gaga olukorra lühidalt kokku.

Varasemalt on Lady Gaga salasuhte kuulujuttude peale sõna võttes öelnud, et tema ja Cooper on lihtsalt head sõbrad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles