Selle aasta kõige tobedamad rekordid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rekord - suurim hulk inimesi aluspükstes
Rekord - suurim hulk inimesi aluspükstes Foto: SCANPIX

Internetiväljaanne BuzzFeed pani kokku nimekirja sel aastal püstitatud kõige tobedamatest rekorditest.

1. Enim joonistusi erinevatesse liikidesse kuuluvate isendite vahel kolmes minutis. See rekord tehti New Yorgis selle aasta juulis näitleja Michael J. Foxi fondi rahakogumiskampaania käigus Parkinsoni tõbe põdejate heaks. Kokku saadi neli joonistust.

2. Kõige enam alasti ujujaid. Ligi 400 inimest käis alasti ujumas selle aasta juunis Suurbritannias Walesis Rhossilinis. Selle etteastega koguti raha Marie Curie nimelisele vähihaigete abistamise organisatsioonile.

3. Kõige rohkem inimesi koos dušši võtmas. Suurbritannias Bournemouthi rannas võttis koos dušši 152 meest ja naist. Varem samalaadne rekord püstitati USAs, siis oli dušši all 145 inimest.

4. California kõige pikem keel. Ameeriklannal Chanel Tapperil on keel, mille pikkus välja sirutatuna on 9,65 sentimeetrit. Maailmarekordi hoidjaks on aga britt, kelle keele pikkus on 11, 1 sentimeetrit.

5. Maailma suurim bikiiniparaad. Austraalias Queenslandis asuval rannal korraldatud bikiiniparaadil osales kokku 357 bikiinides naist.

5. Maailma suurim rinnahoidja. Ülisuur rinnahoidja riputati Briti telekompanii ITV  Londonis asuva maja külge selle aasta oktoobris. Rinnahoidja korvi suurus oli 1222B.

7. Enim inimesi samades pükstes. Selle aasta novembris püstitati Londonis rekord, milles suurtesse aluspükstesse mahtus 57 inimest, pükste suurus oli viis korda 1,5 meetrit.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles