Pastor keelitas alaealised kolmekale ja pani teismelise enda eest politseile valetama

Elu24
Copy
Katoliku preester. Pilt on illustratiivne.
Katoliku preester. Pilt on illustratiivne. Foto: P Deliss / GODONG / picture-alliance / Godong/Scanpix

Kentacky osariigi pastorit süüdistatakse alaealiste tüdrukute kolmeka tegemisele meelitamises. Mees püüdis kolmandat neiut veenda tema kaitseks politseile valetama.

26-aastast Bobby Jordan Blackburni süüdistatakse läbi sotsiaalmeediakanali teismeliste tüdrukute seksile meelitamises. Blackburn töötas kirikuisana Elevate'i kirikus Prestonsburgis, kirjutas Kentacky osariigi väljaanne Lexington Herald.

24. mail hakkas Presonsburgi politsei uurima kaebust, mille kohaselt Blackburn kontakteerus läbi iMessage'i alaealise tüdrukuga ning püüdis teda keelitada koos teise alaealisega kolmekat tegema. Politsei kohaselt intervjueerisid nad tüdrukut, kes andis neile kuvatõmmised vestlusest pastoriga, kust oli selgelt näha, mida pastor soovib.

Ettepaneku tegemise ajal töötasid mõlemad alaealised ettevõttes, mille eest Blackburn vastutas.

Pärast seda, kui politsei esimest alaealist intervjueeris, võttis nendega ühendust kolmas teismeline, kes ütles, et tema saatis need sõnumid. Kui Prestonsburgi politsei uuris temalt sõnumite sisu kohta, siis ei osanud teismeline neiu selgeid vastuseid anda. Neiu võttis hiljem enda tehtud avalduse tagasi.

26-aastane pastor Bobby Jordan Blackburn
26-aastane pastor Bobby Jordan Blackburn Foto: Floydi maakond

Kohtudokumentides on kirjas, et kolmas teismeline andis politseile kirjaliku ja suulise avalduse, öeldes, et Blackburn rääkis talle käimasolevast olukorrast. Pastor oli neiule öelnud, et ta peab politseile avalduse tegema, kolmeka ettepaneku tegemise enda peale võtma, muidu jääb neiu oma tööst ilma. 

Kui politsei püüdis uurimise ajal Blackburni telefoni selle sisu uurimiseks enda valdusesse saada, siis sõnasid pastori perekonnaliikmed, et mees viskas selle Pike'i maakonna järve. Blackburn andis end eelmisel kolmapäeval ise politseile üles, viis päeva pärast seda, kui politsei väljastas orderi tema vahistamseks. Blackburn toimetati arreteerimise järel Floydi maakonna vanglasse. 

Süüdimõistmise korral võib Blackburni ees oodata ühe kuni viieaastane vabadusekaotus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles