Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Prints Harry ja Meghan Markle sattusid häkkerite ohvriks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle, 2019.
Prints Harry ja Meghan Markle, 2019. Foto: SIPA/Scanpix

Prints Harry (34) ja Meghan Markle (37) salajas hoitud pulmafotod sattusid häkkerite kätte, vahendab Daily Mail.

Privaatsed fotod prints Harry ja Meghan Markle pulmast, mis toimus eelmise aasta mais, langesid varaste küüsi. Pulmafotograaf Alexi Lubomirski arvutist sattusid häkkerite kätte sajad fotod, mille seas olid ka Sussexi hertsogipaar pulmafotod.

Avalikustamata fotod kuninglikust pulmast nägid väidetavalt ilmavalgust sotsiaalmeedias, nii Instagramis kui ka Twitteris. Juhtunu tekitas Kensingtoni palees korralikult ärevust ja fotode avalikustamist hakati koheselt peatama. 

Fotode autori Lubomirski jaoks oli Harry ja Meghani pulma pildistamine väga auväärne kogemus. «See on kaunis peatükk minu karjääris ja elus, mida ma õnnelikult kunagi ei unustaks,» kommenteeris Lubomirski kuningliku pulma järel. 

Juhtunu leidis aset vahetult enne nädalavahetust, mil Sussexi hertsoginnat ootab ees esimene ametlik väljatulekut pärast poja Archie Harrison sündi. 

Tagasi üles